torsdag, januari 26, 2006

skummonster i sikte


Hon gillar vatten och speciellt kul är alla flaskor vid badkaret. Notera dock att hon håller i en bubbelbadsflaska från Bodyshop!

Molly Lidström snart 10 månader

Hanna har jobbat hela dagen och är lagom trött och nöjd med dagen. Har träffat coola, glada 13 åringar och supertuffa fantasifulla 5 åringar. Efter en sån dag är det hur myspysigt som hellst att komma hem till mitt alldeles egna skummonster!

tillbakablick

För ett år sen såg jag ut så här.....









för 10 månader sen såg Molly ut så här

fredag, januari 20, 2006

barnbidragsfredag

Så har man fått ännu ett litet tillskott i kassan, barnbidraget.Trevligt. Kanske blir det ett besök på P. o. pyret rean som pågått i en vecka. Troligtvis finns endast stl 50 kvar, men eftersom att Maria ligger på BB och förhoppningsvis pluppar ut en liten Edvin när som hellst, så kan det ju passa ändå. Hade roligt värre på jobbet igår, och idag är det ju nästan helg så allt känns kul. PÅ söndag börjar Bebissimmet om och jag hoppas att Molly kommer ihåg alla sina gamla dyk trick. Det återstår att se....
All u need is LOVE!!!!

tisdag, januari 17, 2006

livet som arbetande småbarnsmamma .......

..har precis börjat som smått efter ett års uppehåll. Känns mkt bra att vara tillbaka igen, nästan för bra, sugen på att jobba mer, fast det går inte, inte än. Det märks att bebisfasen är över. Molly är nu ett barn med förmåga att klara sig utan sin mor under långa stunder, iallafall längre stunder. Pappa duger finemang. Synd bara att han oxå har ett jobb och karriär. Om inte hade han blivit en jättesöt hemmapappa.

Ja, jag erkänner, jag är lite LESS på att vara hemma. Sånt är livet och det är bara att erkänna. Jag överlever och Molly får stå ut med sin halvtråkiga hemma mamma. Annars är allt bra. Vi har varit sjuka men är på bättringsvägen. Vi har nästan köpt radhus men ångrade oss i sista stund. Vallentuna och snedtak fick oss på bättre tankar. Ikväll blir det kyckling och ris och arbete samt en härlig efterrätts kladdkaka. Måste komma igång med träningen!!! Ska bara sluta snuva. Vi väntar föresten väldigt ivrigt på Martin och marias nyaste tillskott, magen är stor och nedsjunken men bebisen verkar inte vilja komma ut i det fria, en dag över tiden, och tro mig, jag vet, hon är less.

Missa inte säsongstart på LOST nästa vecka! I can´t wait.....
Molly tar små halvsteg mellan saker utan att hålla i sig, kommer hon att gå snart? Det visar sig väl. KRAM!