lördag, mars 31, 2007

Bounce

Glömde ju nämna en liten stor sak från igår. Vi såg Gökboet, tolkat av streetdancegruppen Bounce. Det var nästan fullsatt i stora salongen och hög stämning. Vi fick med oss mycket häftiga bilder. Maskdans, sängdans,discotrikådans och battles. Men det blev inte så mkt mer än finfina roliga avancerade danstricks. Det var ett kul fredagsnöje som jag inte hade velat vara utan. Så mkt mer än just det var det inte.

Om det är ngn som inte har nåt för sig ikväll visas föreställningen igen på kulturens hus, luleå.

baka baka liten kaka, rulla rulla....


För att förtränga verkligheten( se nedanstående bloggning)så ska jag genast ge mig av till närmaste öppna mataffär ( kl är 08.20) och inhandla bakartiklar till: Bullar, chokladbollar, drömmar, syltkakor och tårtor. Dessutom korv och MAKARONER, som Molly tycker att vi ska bjuda på. Här ska arbetas. Och ikväll när vilddjuret och världens bästa Molly somnat ska vi slå in paket.

Åååååååå neeeeej!

Inte magsjuka dagen före barnkalaset. Jag vill inte! Men nu verkar vi omringande av den demoniska sjukdomen igen.

Agnes och Olle!-bli friska eller hoppas att ni bara har en släng av mild matförgiftning.

Det skulle vara så tråkigt att ställa in allt.Suck. Men än finns inte mista tecken på kräksjuka i familjen. Vi får hålla tummarna helt enkelt.

HÅLL TUMMARNA!!!

torsdag, mars 29, 2007

så går en dag...en vecka...

Idag skulle jag sticka mig frivillt för forskning kring MS, men glömde bort att boka in en tid, så det blir på måndag istället. Spännande att se om jag fortfarande svimmar vid blodprovstillställningar....

Veckan har kommit och farit och varit främst sol på balkongen. Och cykelturer till kupan med favvobarnet. Och godis. Jag tror jag måste sluta snart, det kan inte vara bra att äta så mkt sött som jag gör. Det vet jag ju. Men det är gott. Måste ändå behärska mig lite.

Imorgon ska vi till Lule och kolla in Bounce och deras föreställning Gökboet.

Nu ska jag gå och möblera Mollys nymålade secondhandfynds dockskåp inför helgens 2års kalas.

tisdag, mars 27, 2007

tvättstugan


Måste bara berätta att doften av tvättmedel lite lagom doftar från källaren. Tvättstugan är invigd och fungerar fantastiskt. Att tvätta och torka går på 2 timmar. Amazing!

cykel och en dos solsken

Idag har jag blivit med cykel! En ny fin solbacka med cykelkorg och barnstol. Inhämtas imorgon. Ååååå så UNDERBART. Jag och Molly ska flyga fram längst gatorna. Måste bara hitta en hjälm först. Sen får ni se upp i backarna!

Och solen. Den har visat mig en del av huset som jag inte uppskattat speciellt förens nu. Balkongen. Lång, bred och solig hela dagen ( dock inte barnvänlig)

Nu ska jag bstämma mig för vad jag ska läsa, från dagens bokuspaket;

Barnet i möte med livets mörka sidor
Theatre of the opressed
Vargbröder-Havets fångar
Flickan som lekte med elden

en salig blandning av jobb och nöje. Mums.

måndag, mars 26, 2007

50% av min arbetstid

ska jag från och med i september om allt går som det ska jobba på teatern. Två barngrupper och en offentlig föreställning ska jobbas fram. Thats it. Känns som en bra deal. Och en inte alltför hård arbetsbelastning. Det innebär att jag har ca 20 timmar att fylla med extrajobb och annat kul som kommer i min väg.

Det var det. Och lönen blev varken mer eller mindre än vad jag trodde. Helt ok alltså ( om man inte jämnför med Vallentuna/Sigtuna/Solna)

en helg då det hänt saker hemma

Farmors lapptäcke ligger på vår säng, jättefint. Garderoberna har tömts och organiserats. Gästrummet är rensat och nybäddat och småmysigt. Mitt kontor har fått gardiner och dammtorkning och anskitslyftning. De hatade kartongerna från övervåningen har lyfts ner i källaren och tvn är installerad! Vi har dessutom varit på teater ( efter fredrik-BRA!), fikat på krokodil, lekt med Agnes, Jill och Love ( Lör) och Olle och Emma ( Sön), badat på badhuset och haft söndagstacomiddag med hela storfamiljen N-B. Det känns som att helgen har varit jättelång och jättekul. Nu är veckan här och jag ska på jobbintervju? idag. Det känns spännande att få höra villkoren....Återkommer med uppdaterande info.
KRAM

fredag, mars 23, 2007

forum för arbetsmarknadsfrågor

Jag har ju haft funderingar på att starta eget. Och bestämt mig för att göra det genom en faktureringstjänst som finns i teaterförbundet som jag är medlem i. Då ställs man genast inför en massa frågor. Vad ska man ta betalt? Hur ska man agera i olika arbetssituationer, mm mm. Igår lunchade jag med en fd Pitetjej i Luleå som startat ett forum, en mötesplats för tjejer/kvinnor där de diskuterar frågor kring arbete, och stöttar varandra i olika frågor kring arbetslivet. Ett arbetslivskontaktnät helt enkelt. Det tycker jag var en väldigt bra ide. De träffas ca en gång i månaden och den ansvariga för träffen kommer med ett tema som diskuteras. De håller på ca 2 timmar. Frågor som tex "hur ser jag på min arbetssituation om 5 år" " vad kan jag göra för att förbättra min arbetssituation" tas upp. Vi behöver också kontaktnät! Är det nån som vill vara med? Vad säger ni? Ska vi starta upp ett "Syster" nät till det i luleå? kommentera! Jag kan vara intiativtagare om jag ser att det finns behov....Kolla med de ni känner ( egna företagare, anställda eller arbetssökande)

om att följa sitt hjärta

Har tänkt på en sak idag. Inför beslutet om jag ska ta jobbet eller inte. Är det inte typiskt att man råder en kvinna att följa sitt hjärta? Jag ska göra det som KÄNNS bäst. Jag vet att jag själv använder mig av de uttrycken och försöker leva därefter. Men just idag har jag tänkt att nej, jag ska inte göra som det känns, jag ska inte följa mitt hjärta, jag ska fatta beslutet enbart efter praktik och ekonomi. Jag behöver ett jobb och jag kan inte ta för stor hänsyn till känsla i det här fallet.
Sen får vi se hur det går. Jag är alltid fri egentligen och sätter bara mina egna begränsningar. Men hur mkt jag får betalt är/blir såklart en avgörande fråga!!!

torsdag, mars 22, 2007

filmdregel

Imorgon är det cd och dvd rea på åhlens. Jag funderar på Twin Peaks boxen säsong 1, dunderklumpen och Nicke Nyfiken. Twin peaks var min första riktigt stora tv upplevelse och skapade många mardrömmar och skräckblandad förtjusning. Jag har soundtracket och det är välanvänt. Dunderklumpen är en klassiker och Beppe hur mysig som hellst. Lyssnar även där på sagan då och då. Nicke N är till Molly som tycker att det är ganska kul att se på film nu förtiden. Men än är inget köpt.

Ikväll såg jag dokumentären om Göran P på flimmrig ettan. Läskigt.

Sov gott

jobb-ja tack, eller?

Jag har fått ett jobberbjudande på 50% till hösten/våren 07-08. Himmel och pannkaka. Jag vet inte om det är bra för mig att tacka ja, rent yrkes och framtidsmässigt. Men det är i Piteå och ett "lätt" jobb med teatergrupper och kända arbetslokaler. Och jag vill ju inte söka de jobb i södra sverige som arbetsförmedlingen vill tvinga mig till...

Det har varit en period nu på två veckor med riktigt många jobbframtidsideer. Spännande! och lite pirrigt. Men det båda gott för framtiden iallafall;)

och Assideckaren kan jag ju skriva vid ett senare tillfälle....

onsdag, mars 21, 2007

Molly leker vidare på trädgårdens förskola


Molly och Alva åker buss

Molly och Alva åker skidor

ny frisyr


Idag har jag klippt mig. Så här blev det. Mollys kommentar när jag lyfte upp henne och frågade om hon sett att jag hade klippt håret var: Mamma, du har hängöron!
( som ni ser på bilden hade jag örhängen) Jag älskar hur språket växer fram i min 2-åring. Hon är daglig underhållning.

tisdag, mars 20, 2007

vad jag ser från mitt kontorsfönster


Jag har alltid, eller iallfall länge, drömt om att ha ett eget kontor. Nu har jag det och det känns otroligt lyxigt. Jag tillbringar mycket tid här inne, det kan alla som är ofta här intyga. På dagarna sitter jag framför datorn och skriver/mailar/hittar på nya projekt och på kvällen hägrar tradera, bloggläsning och annat kul. I dagsläget önskar jag mig en ny dator, en liten bärbar sak som är enkel, snabb och snygg. Men det är bara grädden på moset ( vaddå grädden på moset? Smör brukar man väl ha...?)Nåväl. Tänkte berätta om min utsikt. Smurfit Kappa kraftliner. Assi i folkmun. Den stora fabriken som försörjer ett stort antal familjer i Piteå. Hela mitt liv har jag bott nära stora gråa byggnader som sprutar rök. I öjebyn bodde vi granne med ABB och åren på backevägen 9 hade jag samma vy som nu. Det känns väldigt normalt med fabriker med andra ord.

Just nu flyger röken mot havet. Tjock och vit. Och det snöar lite. Morfar gick förbi på gångvägen som oxå ses från kontoret. Han kommer säkert förbi när han gått sin runda. Och fabriken står med all sannorlikhet kvar tills imorgon. Undra om jag skulle våga mig på att spränga den i kommande deckare....nä, det är nog nån som får dö istället...

måndag, mars 19, 2007

ont i halsen del 2

I väntan på att bli frisk har jag städat, tvättat och skrivit början på manus. Även handlat, lagat mat och haft en teatergrupp. Det sista rekommenderas inte om man har ont i halsen. Men nu är det snart kväll och natt och imorgon ska jag vara frisk tänkte jag. För arbetsförmedlingen väntar besök av dramapedagogen. Och tisdagskvällen ska tillbringas på kulturens hus luleå tillsammans med Johannes och BOBAN MARKOVIC. En kopp The till, sen känner jag på mig att värsta smärtan går över.
Sov gott

söndag, mars 18, 2007

utan röst

En förkylning har ställt till det för mig och här sittar jag och kan knappt väsa fram små ljud. Det är ytterst svårt att vara mamma utan att kunna prata. Men jag vet ju att det går om, jag har vanan inne.

Molly har fått sitt första blåöga. Ramlade i bordet igår. Fler lär komma.
Vi åt grön ärtsoppa och tilltugg med mari, markus och siri också, väldigt trevligt, även om mamma rynkade på näsan åt det gröna i grytan. Men sällskapet var ju pricken över i´t.

Idag ska jag och mannen på auktion i BÖLE. Kul va! I love auktioner. Molly får vara med Mia och mormor. Hoppas det blir nåt fynd.
Annars så funderar jag på en deckare men smurfit/kappa/assi som kuliss. Det skulle va nåt för Pite och "fabriken".

Ha en skön söndag i solen, alla kära!

fredag, mars 16, 2007

jäsp


Det har varit mycket jobb i veckan. Inte så mkt som gett pengar, men sånt som kan bli ngt i längden. Spännande med andra ord. Och lite utmaningar. Och många bollar som snurrar runt i huvudet samtidigt. Tur att man kan jonglera.

Idag har jag lunchat ute med dramapedagog, sett cafe-teater på krokodil och ätit pizza med man och barn ( molly tycker dock att det är " äckligt"). Jag har fått två tradera sändningar ( alfons dvd och plastigt rött skåläpple) och köpt en fin väska på indiska. Nu ska jag jäsa degen i magen och komma iform inför krokodilfika imorgon med vänner och middag med desamma på backevägen. Och hålla tummarna på att min röst kommer tillbaka, den har tillfälligt åkt på semester. Kanske slummrar jag till Masjävlar på 1:an eller Olycksfågeln av C.Läckberg.

torsdag, mars 15, 2007

I love Kitty


Dagens roligaste: http://www.aftonbladet.se/vss/punktse/story/0,2789,1023203,00.html
Min mens-ett fall för ekot

Jag tycker faktiskt kvinnan är himlans kul att läsa och höra på.

onsdag, mars 14, 2007

utmaning

Jag har blivit utmanad av Mari att skriva om sex sjuka / underliga / egendomliga saker om mig själv. I utmaningen ingår att utmana sex andra bloggare.

1. Jag älskar leksaker.Om jag har tråkigt kan jag roa mig med att åka till Barnens hus eller andra leksaksaffärer och strosa runt bland dockor, lego, playmobil och andra plastiga färgglada ting.

2. Jag har ett presentskåp som jag fyller på med jämna mellanrum. Där finns leksaker ( se punkt nr 1)böcker, tyger, presentpapper mm mm.

3. Som barn drömde jag om att vara en fattig föräldralös flicka som bodde ensam i skogen, som var tapper och hjältemodig och klarade sig helt själv trots att hon bara var ett barn.

4. Jag älskar sjukhus serier. Frossar i ER, Gray´s och House. Men...om jag ser mitt eget blod blir jag illamående och svimfärdig.

5. När jag var 11 år fick jag min första tarotkortlek. Vid 14 var jag med i Piteå utvecklingcirkel, mediterade dagligen och gav Reiki healing. Runt 19 blev obrydd och
lämnade new age världen. Fast jag tror fortfarande på tomtar och troll...

6. När jag var 11 sa jag att jag skulle dö när jag var 21. Jag tyckte att då hade man väl gjort det mesta som var nödvändigt i livet. Jag hade fel.

Jag utmanar: Martin och Maria, Daniel och Lisette samt två bloggare till som läser min blogg-ge er till känna och anta utmaningen ( mari snodde Jill och Emma, annars hade jag utmanat er oxå!)

dagens bästa nyhet


Zlatan is back!
I love Zlatan!

tisdag, mars 13, 2007

påsk i förtidNu har två förgyllada ljuspåskharar flyttat in. Och videkissar med handmålade pyntägg. Och två färgglada påsktuppar anlände från indiska. Nu får påsken komma, jag vill ha påskägg!

måndag, mars 12, 2007

en måndag i mars

Molly, Mia och och jag är hemma från jobb, skola och dagis. Lite småsjuka och hängiga men i behov av sällskap, så vi sysslar med ingenting tillsammans.Det är ju toppenbra. Jag passar på att smygjobba lite ändå och kolla tradera och sånt. Har nyss lagt ett bud på en väldigt fin odd molly börs. Den vill jag ha. Hoppas ingen annan vill det....

Nu ska jag torka barnrumpa på övervåningen.
( Molly, snart 2 år, gör alltid det stora behovet på toan och övar sig på att säga till innan kisset hamnar i byxan eller på golvet. Blöjan sitter alltid på på dagis, för hon vill inte gå på "lilltoan" som finns där. Men det kommer väl såsmåningom. Och kostnaden för de blöjor hon förbrukar är inte stor. Det blir skönt med tvättmaskin i huset dock för det blir endel kisstvätt...)

söndag, mars 11, 2007

Volvo i mitt hjärta


Här är min nya bil! En 855 SE årsmod -96. Nöjd och glad rullade jag från Skellefteå idag. Nu får man lite ro från bilbytarträsket ett tag. Skall bara bli av med BMW'n. Nu när man har Volvo igen så ställs man åter inför det svåra valet av wonderbaum, det finns ju så många.

ljusglimtar

Vi har bokat in oss på tjejtripp till sthlm i april, jag, mamma och Mia. Det ska bli så kul! Bo på vandrarhem och bara tänka på hur man ska spendera pengar. Sånt är ju hur lyxigt som hellst. Och jag ska sova borta från man och barn hela tre nätter. Shit!

önsketänk


det här hade jag velat göra idag. I vårsol och värme.

less

Idag känner jag mig less på att bo i röran. ÅÅÅåååååå vad jag längtar efter storrummet utan en massa kartonger och prylar ÖVERALLT!!! Att alla saker har sin plats i vårt fina hem, inte inkorvade i nåt skåp bara för tillfället. Det är så mkt som är ogjort. Suck. Vilka stora problem man har....

Molly är krasslig, äter mollipect och får näsdroppar ( vi har bytt till den rosa förpackningen för barn 2-10 år nu) och är lagom kul, även om hon såklart har sin charm ändå. Själv känner jag mig lite sur och gnällig och missnöjd och har dessutom begynnande halsont som svider och retas med mig.

Johannes är på bilresa nr 2 för den här helgen och sist vi talades vid skulle han skriva papper...så nu verkar det bli affär tillslut. Han får väl blogga ut nyheten själv vid tillfälle, jag är inte så begaistrad just nu. Min qourngryta på spisen blev misslyckad och jag funderar allvarligt på att ta en maxvegburgare. Tur att Mia är här. Och att det snart är kväll, för då ska jag läsa olycksfågeln och vänta ut några playmobil auktioner på tradera.

SOV GOTT

lördag, mars 10, 2007

solsken i konserthallen

ÅÅÅÅÅååååååååå vad bra det var igår. Vi satt gungandes i stolarna och log under dryga timmen som Salem spelade, sjöng och hoppade runt. Han är ett riktigt lyckopiller.

Vi fortsatte vidare till bryggargatan och drack lite goda drinkar tillsammans med Emma och Fredde och sen gick vi hem i snöslasket och la oss i stora stora sängen utan vår gullegris som ju sov hos Mia. Tomt men skönt dagen efter då vi fick sova ut och äta frukost i lugn och ro. Och lilltjejen mötte mig med glädje då jag kom och hämtade henne. Vi gick en runda på stan och fikade på bästa kafet krokodil. Det inhandlades bla en dyr och bra örontermometer på apoteket ( jag fruktar att feber är i intågande men hoppas inte, då blir det inte teater imorgon)och näsdroppar. Nu ska vi se lite på spöket laban och sedan väntar ceasarsallad och melodifestilval med tillbehör. Skönt med lördag!

Jag röstar på The Ark!

fredag, mars 09, 2007

påväg mot Lule

Nu far vi strax till Luleå. Molly är lämnad hos Mia m flera och vi sitter och funderar på om det blir Mcdonalds eller Pizza till middag innan konserten går av stapeln kl 20. Salem al Fakir, ta oss med storm!

Mollys tredje sportlovsdag tillbringades i skråmträsk med farmor Rut och moster Cecilia. Skönt att befinna sig där några timmar och rå om fina farmor. Nu är vi dessutom flera sockar, vantar och mattor rikare.

Krokodilfika imorgon runt 11, för alla som vill/kan hänga med!

torsdag, mars 08, 2007

pulka och korv i blåsmark


Mollys andra sportlovsdag åkte vi ut till blåsmark och lekte i snön med Agnes och Jill, medan Love sov i sin barnvagn. Vi grillade korv över brasan som Jill smidigt satt igång och kidsen åt chips, tetrajuice, korv och äpple. Det var två smågriniga unga damer som så småningom lekte på ganska bra. Men sockerkick och korv kan ju ha den effekten....Både jag och Jill var rätt trötta men man känner iallafall att man gjort nåt med sin dag när man har varit i "pulkbacken" Nu måste vi hitta en bob på loppis i sommar så att Molly kan härska i backen nästa vinter.

Hörde på¨radio att våren rent meterologiskt hade kommit till götet idag. Det kanske man inte kan säga om pite, men nog har det varit plusgrader och slask på vägarna alltid. och jag som inte haft fram långfärdsskridskorna en enda gång iår.

Idag anlände mitt första traderafynd. En finfin monchichisparbössa. Den var finare än jag trott. Hurra! Min samling blir bara finare och finare.


onsdag, mars 07, 2007

Molly har sportlov


Idag har Molly och Agnes badat på äventyrsbadet. Molly verkade tycka att det var paradiset på jorden och vill bada mer mer mer, fast vi andra frös och längtade efter mat och värme. Det blev åtskilliga turer i rutchbanorna och eget plask i lilla barnpoolen. Och bubbelbad såklart. Ångbastun var inte poppis dock, och att åka bil utan att få sova blev snabbt outhärdligt. Men en hel hamburgare från Max slank ner i lillmagen och nu sover hon utslagen i sin egen säng, kramandes Pippi. Själv fördriver jag tiden vid datorn och väntar på att vi ska ta en tur på stan (krokodilfika?) och handla qournfärs för kvällens middagsmat. Lite skönt med sportlov, faktiskt.
Obs! personen ni ser på bilden badar i ett badkar och inte på äventyrsbadet, men verkar tycka att det är kul det med.

tisdag, mars 06, 2007

jobb i sommar

Jag har uträttat viktiga ärenden idag. Som tex att fixa jobb åt mig själv och ett gäng ungdomar i sommar. Det blir skapakurs,manusskrivande och repetioner i juni och föreställningsarbete i Juli. Troligtvis blir inte mitt shoppande på badhusparkens lördagsloppis så lidande eftersom att jag kommer att spela teater där. Kan alltså inte bli bättre. Skönt att slippa stämpla iallfall och att kunna leva på sitt yrke under någon månad om året!

På fredag blir det Salem al Fakir på kulturhuset i Luleå, tror att det finns biljetter kvar för er som vill hänga på! Jag länkar till ticnet här brevid.
Molly ska sova över hos Mormor och Morfar och mia, så det blir en skön kväll och en lugn morgon för makarna Lidström.

Barnteater är jättekul! Gå och se dockteater tittut på Nolia-hemlunda Sön 11/3 kl 10.00 alla ni med barn 2-7 år.

traderaträsket


Igår gjorde jag min första egna användare. Jag kan alltså gå in och lägga bud på fina saker jag gärna vill ha. oj oj oj. Jag ångrar mig nästan lite. Det finns ju så mycket fint. Och dyrt. Och det är så lätttillgängligt. Just nu har jag lagt bud på 4 sparbössor, varav jag just nu äger allihop för en liten nätt? summa. Jag kanske måste inreda ett traderaförråd i källarn innan det fylls med annat skräp....

måndag, mars 05, 2007


Molly åker pendeltåg, sitter själv.

Kompisar och kusiner

Söndag i sängen, Johannes, Molly och Jack.

Tågresa i ny pyamas

söndag, mars 04, 2007

borta bra och hemma bra

Tiden går fort när man har roligt. Idag åker vi norrut för att anlända till Luleå imorgonbitti.
Snälla mamma kommer och hämtar upp.
Mötet med Monki ( www.monkiworld.se) på skärholmen centrum igår var mkt givande för garderoben och inte dyrt alls. Snart kommer en nyöppnad butik att finnas på götgatan oxå, för er som eventuellet råkar befinna er i storstan och inte ids åka ut till förorten. Efter en sån lyckad shoppingrunda förtjänade vi smarrig cheesecake och kaffe. Kvällen avrundades med vin, chips, dip och godis och bra prat. Vilken heldag! Tack för det!

Med hem har vi förutom det vi kom hit med, införskaffat en blocket bilbarnstol för gäster och resor, en påse pocketböcker från pocketrean, nya kläder till mig, Molly, Mia och Johannes och några affischer som kanske kommer upp på backevägen. såklart även minnet av möten med alla fina och nya kort på kusinerna som leker.

Hemma väntar en vecka som nästan helt ska gå i sportlovsledighetens tecken. Molly ska vara ledig från dagis ons-tor-fre och jag ska försöka hitta på kuliga saker att göra för oss två och andra frivilliga. På fredag ska jag och my sweet darling husband gå på konsert och uppleva Salem al Fakir. Och på söndag tänkte jag ta med my darling child på barnteater på Nolia kl 10. En bra vecka väntar. Kul. Nu ska vi göra mat.

CHAO!

lördag, mars 03, 2007

Stockholm mars 07

Summering av torsdag fredag.
Tågresan gick bra, vi blev två timmar försenade från Älvsbyn ( inte kul att vänta) men var ändå framme i tid på centralen. Molly tyckte att det var toppen att åka tåg och vi sjöng "tingelingeling tåget går" hundra gånger. Sovkupe, pixiböcker, godis och gott sällskap, det är semester! Väl framme åkte vi direkt till Danne och Lisette och kurade ihop oss i deras fina krypin i sumpan. Sen bar det av till söder och där blev det shopping, lunch på favvovegstället och buss/tunnelbana/pendeltågturer. Molly sov uttröttad av tågresan i nästan tre timmar och kunde därefter leka med Jack några timmar innan det blev sovdags. Det blev en lugn kväll med fina vännerna och syster/svägerskan.

Igår var Lisette och Danne ledig så jag drog runt runt runt med barn och vänner på alla ställen jag var sugen på medan Johannes åkte till söder och köpte barnstol och sedan lunchade med gamal arbetskompis ( mer info om det följer såsmåningom) Kulturhuset och träff med Elli var inplanerat under eftermiddagen men tyvär kom vi aldrig in på rum för barn då det var invaderat av sportlovslediga barn och vuxna som var mer välplanerade än vi och köade för att komma in. Vi gick och fikade istället och kollade lite på fina Sally Mann utställningen-rekomenderas! Molly och lilla Nike sprang/kröp omkring i dom stora lokalerna och hade nog lika roligt där som någon annanstans. Mys! Och backflash från sthlmstiden. Vår gamla vardag. Sen var det till att packa väskorna och åka till Åkersberga och hälsa på fam. Grubbström. Efter det var vi väldigt trötta och barnen somnade i bilen. Molly i sin nya pyamas från polarn. Samtal i natten och sedan sova.

Nu har vi ätit frukost och en ny dag väntar.