lördag, juli 21, 2012

Familjetillskott

Har ju glömt att nämna familjen nya medlem- Paddan! Med på semestern agerar den filmspelare, dator, radio, bok och spel. Inte illa! / nöjd ipadägare :-)

fredag, juli 20, 2012

Juli i Piteå

Tiden springer förbi här uppe. Jag försöker styra det så att vi inte flänger för mycket men det är en svår balansgång som jag undrar om jag nånsin kommer att lära mig. Viljan att umgås med nära och kära krockar många gånger med orken hos barnen och mig själv. Känns aldrig bra att välja bort att ses men så blir det ändå. Tre veckor räcker inte men är på samma gång fullt tillräckligt. Men vi har det bra. Vi har många. Vi kalasar och fikar och leker och busar och badar. Å går på loppisar och fyndar fina grejer. Det behövs ju nu till vår fina nyfixade lägenhet....

lördag, juli 07, 2012

Piteå!

Efter en veckas utflykt i Skåne och Småland har jag och barnen tagit bilen upp till Piteå. Lätt nervös inför den långa turen bokade vi en natt på ett fint B&B i Härnösand och det visade sig vara ett klokt beslut. Istället för mardrömsfärd fick vi en liten minisemester och hade det riktigt mysigt. Nu har vi packat in oss i en liten ministuga på mammas tomt och framför oss hägrar minst två veckors aktiviteter och samvaro i Piteå. Johannes har hjältemodigt stannat kvar i aspudden för att lägga nytt golv och måla lägenheten och ansluter till oss när det är klart. Sommar sommar sommar!!!