torsdag, augusti 30, 2012

På min gata

En kort kvällspromenad till affären. Det är så fint här. Mitt bland alla lägenheter. Jag trivs så bra i Aspudden, det börjar bli hemma på riktigt. Och snart är hösten här och jag kan inte annat än att längta lite efter färggranna löv och bit i kinderna.

söndag, augusti 26, 2012

Detaljer

Fläkten är äntligen på plats! Stekte plättar idag och behövde inte vifta med tidningen under brandvarnaren för första gången :-)

Glasbyttorna under köksskåpet har fått flytta in och så även små blommor och loppisfynd från pitevistelsen. Köket tar form! Helgen har gått i fixandets tecken!

Höst på balkonien

Sommarens blomster har gått i graven, nu samsas Ljung och murgröna i höstrusket på balkonien.

onsdag, augusti 22, 2012

Nya pjucks

Nåt nytt kan man ju unna sig när man har en ny termin framför sig. Höstens skor går i vinrött!

Uppåner

Ettagluttare

Idag började Molly Ettan!!

söndag, augusti 19, 2012

Fotbollsturne

Idag har vi flyttat in i vardagsrummet och i Majkens rum. Det återstår en hel del inredningsmässigt men vi bor för första gången på länge i hela lägenheten. Med några nya hyllor och lite utrensning av diverse prylar kommer det att bli jättefint.

Nu har vi tagit en liten pause i fixandet och befinner oss i Stuvsta på fotbollsturne. Mollys lag kämpar på i sommarvärmen och fyra efter fyra matcher kommer hon nog att vara lite trött. Tur att vi har laddat picknickväskan!

lördag, augusti 18, 2012

Istället för midnattsloppet

Jag blev förkyld. Ordentligt. Så den knallblå tröjan får jag använda som träningströja längre fram istället för att tävla i ikväll. Nu tar vi det lugnt istället!

fredag, augusti 17, 2012

34 år

Tisdag den 14e augusti, sista dagen på vårt låånga sommarlov, fyllde jag 34 år. Vi firade dagen lång på olika sätt. På förmiddagen blev jag uppvaktad av barnen som skapat olika kreationer. Vi fikade fruktsallad. Kring lunch åkte vi till söder, gick en ( kort) stund å tittade i affärer och promenerade sedan till Hermans på fjällgatan där vi lunchade med min syster Cilla och fam Bergvall. Lisette kom med en egenskapad gåva som ses nedan. Efter smarrig vegbufe' med mästerlig utsikt gick vi till Nytorget. Barnen lekte i parken och vi vuxna kunde prata ostört. Kaffe, hallon och glass till barnen slank oxå ner. På kvällen firades jag igen av maken och Mia, och presenten gick inte av för hackor! Jag och Johannes ska åka på en weekend i oktober till Spanien, Italien el Portugal. Det lutar åt Barcelona eller Madrid. Varför inte Rom?

Inte alls dumt att fylla år!

måndag, augusti 13, 2012

Mera kakel

Köket kapitel 548

Nu får vi kakel i köket!

söndag, augusti 12, 2012

Idag: Vardagsrummet och kalas

Medan Johannes lägger mera golv går vi på kalas..

lördag, augusti 11, 2012

Golv som växer fram

Känns orättvist att inte visa några bilder från det slitiga jobb som
Maken ägnat sig åt medan vi gjort mer typiska sommaraktiviteter...

Piteåsommar

Tre fina långa veckor i Piteå.

ALV

Astrid Lindgrens värld- ögon och örongodis för alla

Skåne och tivoli

Vi hade en jättefin vecka i slutet av juni då vi hälsade på goda vänner i Skåne, tog tåget till Köpenhamn å gick på tivoli samt besökte Vimmerby och Astrid Lindgrens värld. Här bilder!