tisdag, september 04, 2007

Kulturagenter sökes!

OBS! Seriös förfrågan från Piteå teaterförening!

• Något för dig som är 15-30 år och intresserad av teater, konst, dans och musik och gärna vill inspirera andra till kulturupplevelser.

• Ditt uppdrag är att sprida information om det som händer i kulturväg i Piteå till alla du känner eller som du tror är intresserade. Hur du gör detta är upp till dig. Vi tror att du har många idéer kring hur man kan få unga människor att komma till kulturevenemang.

• Alla kulturagenter träffas inför aktuella föreställningar och spånar idéer kring marknadsföring. Vi har också en inspirationskväll två gånger per år då vi själva provar på olika kulturformer efter önskemål och behov. Som kulturagent är du automatiskt medlem i teaterföreningen och får därigenom rabatt på föreställningarna.

Om det här är du och du bor i Piteå, kontakta mig på min mailadress hanna.lidstrom@gmail.com

Om några veckor kommer vi att ha en första träff på krokodil i Piteå. Där bjuder vi på fika, berättar om höstens utbud och lära känna varandra.
Att vara kulturagent innebär inte en massa jobb, snarare att man vet vad som händer och berättar om det för andra på ett högst valfritt sätt.

Dessutom får ni träffa mig nångång då och då...

Inga kommentarer: