lördag, juli 24, 2010

i veckan

Nu börjar jag längta efter stockholmstrippen.

Denna vecka har vi:

Testat vegmaten på krokodil, hela familjen. Mkt bra betyg! Vill göra igen och igen och igen. Besökte även auktionen på badhusparken, men avveka snabbt då vi inte hittade ngt av intresse att bjuda på.

I tisdags var vi först på hammenviken och drog sedan till svensbyliden som hade kulturtisdag. Vi var inte ensamma och stor tid gick åt till att köa. Men trevligt var det och vi träffade många kända ansikten.

Onsdag prövade jag att springa på morgonen, sen bar det av till skellefteå och skråmträsk, där min farmor och pappas släkt håller till. Jättekul och balsam för själen! Avslutade med middag på max dvs inga egna mål lagade på en hel dag- HURRA!

Torsdag städades och fixades hemma och sedan var det kalas för morfar som fyllde hela 87 år.

Igår sprang jag på grisberget återigen på morgonen, sedan trodde vi att vi skulle bli galna på barnen som bara bråkade, så vi packade in oss i bilen och körde mot norrstrand. Väl där kom lugnet på besök och barnen badade i poolen och lekte i lekställningarna medan vi riktade ansiktet mot solen ( detvar för kallt för att klä av sig). På eftermiddagen grillade vi grillspett med stockholmskamraterna och hade det finfint!

Idag loppis med barnen och lördagsgodis. Sen får vi se.

Inga kommentarer: