onsdag, maj 22, 2013

Dagen i bilder

 När jag la mig bredvid Majken igår kändes hon varm och tempen visade mycket riktigt på feber. Dagen har tillbringats i soffan, i sängen och någon kortare stund i köket. Hon har knappt haft ork att äta och än mindre leka. Paddan har dock använts flitigt, just nu till favoritserien Horseland på Netflix. När vi gick och la oss för kvällen slog jag på Nationalteaterns version av Peter Pan på spotify och vi lyssnade tillsammans tills hon somnade. Idag tackar jag tekniken för underhållningen. Imorgon hoppas vi att orken till annat återvänder.
Lycka

..är en tappad tand. Den första!

måndag, maj 20, 2013

Sommarkänsla

Balkongfint och blommande syrener!
torsdag, maj 16, 2013

Mer Paris

Sevärdheter

Louvren, hänglås på en av broarna över Sein, Notre damm, den vita kyrkan Sacre coure, Eiffeltornet och triumfbågen. Vi hann med allihop ( och lite till )under vår härliga vårhelg i Paris!söndag, maj 12, 2013

Paris om våren

Idag åker vi hem, efter en fin helg tillsammans i det allra mysigaste Paris.

lördag, maj 04, 2013

Alltså inte för att vara sån..

Men vädrets makter är med oss just nu. Sommaren är nära!!

torsdag, maj 02, 2013

Jag lämnade in min cykel på vårservice i söndags och idag kunde jag hämta ut den och ta vårens och årets första tur. Dagen till ära sken solen och vindarna var nästan sommarljumna.

Att jag sen fick vabba halva dagen med en dotter med huvudvärk. Att det går vattkoppor på minstingens förskola. Att samma minsting inte haft den barnsjukdomen än. Det är helt ok, för snart hörrni, alldeles snart, är det sommarlov!

Och om en vecka är jag i Paris....

onsdag, maj 01, 2013

1 Maj

Hela klanen åkte in till Norra bantorget för att ta del av traditionsenligt 1 maj firande med sossarna. En fin solig vårdag tillsammans med vänner.Valborg

Jag jobbade som vanligt igår, medan Johannes kunde sluta tidigare och hämta upp tjejerna från förskola och skola. Vi åt enchilladas och fruktsallad med glass och grädde och myste i soffan. Tänkte att det kanske inte blir någon brasa i år, alla startade så sent. Men så tog vi oss i kragen och tog bilen runt i området för att slutligen landa i årstaskogen och en fin tillställning men massor av barnfamiljer, stor brasa, körsång och vårtal. Barnen var glada, vi var glada att vi tog oss iväg och kvällen avrundades med ett efterlängtat köp av två heliumballonger. Med blå svävande delfiner och trötta glada barn i baksätet konstaterade vi att det nog blev vår bästa gemensamma Valborg hittills.