söndag, juni 30, 2013

Semestertripp till Piteå


Vi tog flyget till Piteå, jag och tjejerna. En veckas semester utan pappa, som fortfarande har några arbetsdagar kvar. Vi solat och badat, sovit över hos vänner, myst med barnens nyaste kusinbebis, gjort fynd på loppisar, köpt flera par skor, sett på teater, läst ut en bok, tittat på film, varit vid havet och skrattat och skrattat med efterlängtade.

Nu åker vi snart vidare mot nya äventyr i södra Sverige. Men vi kommer igen!

Tack för alltihop allihop!


måndag, juni 24, 2013

Midsommarafton

Vi tillbringade midsommarafton tillsammans med vännerna i vinterviken och hemma hos oss i Aspudden. En fin dag!lördag, juni 15, 2013

Bilder från skolavslutningen år 1

Onsdag den 12 juni kl 8 hade Molly skolavslutning på Aspuddenskolan. Barnkören var som vanligt hjärtknipande och extra härligt var det att ha både mormor och moster Mia med. 
Bästa kompisarna Ida och Sixten
Familjebild
F-3s barnkör
Molly 8 år, har nu gått 1an och snart väntar ett nytt spännande år i 2an! Valde själv den blå klänningen och hatten. Älskade barn!

fredag, juni 14, 2013

Nu börjar det

Den andra delen av mitt liv, ledigheten. Inte bara några veckor, utan åtta. Att stå precis i början, med alla förväntningar, förhoppningar. Nu kan det börja.

Midsommar i Stockholm, tid med vänner och barn, pitesemester, Skånetur, gröna Lund och kanske lite skärgård. 

Är ständigt i framkant, tänker på hösten. På jobb, på studier, på familjelivet. Att jag nu kommer att ha två skolbarn att lämna av på morgonen. Det är så tydligt att en ny tid står för dörren. Förskoleperioden är avslutad och vi har inga små barn längre. Vet inte hur jag känner inför den tanken. Det är lite läskigt hur fort tiden går.

Men det är sommar nu och barnen vill bada och leka och äta glass. Jag vill njuta av dom stunderna tillsammans. Så vi kickar igång sommarlovet. Nu.

lördag, juni 08, 2013

Lördagsaktivitet

Mia hade haft kraftig huvudvärk och varit sängliggande i två dagar, när vi igår beslutade att åka upp på SÖS efter rådgivande samtal med närakutan i Liljeholmen. Fredagskvällar på akuten är sällan en höjdare men vi kände att det var dags att reda ut varför hon hade så ont och skaffa bättre smärtstillande. Sagt och gjort, efter många långa timmar på hårda träbänkar( totalt från 19:30-07:30), åtskilliga provtagningar ( ryggmärgsprov!!)  och väldigt begränsat med sömn kunde läkaren kl 06:30 på morgonen konstatera hjärnhinneinflamation orsakad av ett virus. Vilket är fortfarande inte klart, men troligen tbe alt borelia från en fästing. Mia blev inlagd på infektionsavdelningen och jag kunde åka hem och försöka ta igen lite sömn. Nu håller vi tummarna för att hon snabbt blir bättre och tackar gudarna för att vi åkte in igår istället för att vänta ytterligare en dag.

Fredagsbad

torsdag, juni 06, 2013

Morgonsamling
   

söndag, juni 02, 2013

Nytt


Idag köpte jag en ny bikini, här har ni mig och min superkropp :-) Det finfina med just denhär modellen är att bikinitrosorna är nervikbara upptill, vilket gör att jag kan sola magen om jag vill och dölja den när jag känner för det. Mycket praktiskt! Fyndet kommer från Lindex, kroppen har jag haft i snart 35 år!

lördag, juni 01, 2013

Maraton

Idag springer åtminstone två- tre personer i min närhet stockholm maraton. Det känns som en bra dag att springa på. Lagom varmt, kanske nåt duggregn. Massor av peppande publik och framförallt en underbart varierad och rolig sträcka att ta sig fram på.

 De senaste åren har jag längtat efter att också starta. 4,2 mil är ingen lätt resa och kräver mycket av löparen. Allt kan man inte heller påverka. En enkel förkylning kan sätta stop för starten efter ett års målmedveten träning. 

Jag har under åren haft ont i knän, i benhinnor och värst och längst- i hälen. Min kropp har sagt nej då och då. Den här våren har jag sprungit sporadiskt och utan smärta. Jag är inte nöjd med mängden eller farten men det är underbart att vara skadefri. Motivationen har inte riktigt infunnit sig och den enda tävling jag har planerat in är midnattsloppet i augusti. Det är fortfarande tid att springa och nu är ju den bästa tiden. Kanske kanske kan det bli en halvmara. Eller så köper jag en biljett till nästa års mara. Det kanske är det enda sättet att sparka mig själv hårt i baken?

Hur som helst, lycklig löpning idag!