måndag, december 05, 2005

Rapport från himmelriket...


Jag är numera helt amningsfri, kära vänner, vilket innebär att jag under jullovet hemma i Piteå, och resten av mitt liv ( förutom när jag blir med 2an, om det nu händer) kommer att kunna avnjuta vin, sprit eller annan alloholhaltig dryck med er som bjuder eller bjuds. Känns förträffligt! Molly visar dessutom sitt godkännande genom att sova i stort sett hela natten och gärna en liten stund på morgonen, utan att vilja snutta på mig! Hurra hurra hurra, trodde att det skulle bli betydligt mer komplicerat än så, men inte. Nåja.
Helgen och veckan som varit har gått fort och varit bra. Ida-Maria har hälsat på och vi har gått på Bio ( Harry P) och shoppat julklappar ( nästan klar!) och myst och ätit osvosv. I veckan ska jag göra en massa saker med en massa människor, och på söndag bär det av uppåt, längtar.
Längtar efter alla nära och kära och att få vara hemma. Längtar efter att Molly får krypa runt i allas hem och smaka på allt. längtar efter att få öppna hennes julklappar. Det är kul att ha barn, nåt annat kan man inte säga! Värsta egotrippen.
Kärlek till alla därute!

1 kommentar:

Mari sa...

Hanna, familjen här på Ankarskatavägen efterlyser härmed en uppdatering av din blogg!!!