måndag, november 21, 2011

Snälla tomten...

Skulle uppskatta en rad mjuka paket från PUB i år :)

Annat på önskelistan är ( förutom ett nytt kök, ett nytt badrum, ny toalett, nya tapeter och nytt golv i samtliga rum) färgrant matporslin från Rice, ljusstake från densamma, restaurangbesök med maken och vänner, teaterupplevelser, gott vin, yogakurs, bra och intressanta böcker, konst att ha på väggarna- och säkert en massa mer som jag inte kommer på just nu...

Barnen och jag har bakat lussebullar. Det är ungefär så långt vi kommit i julförberedelserna och på söndag är det första advent. Vi kommer inte att julpynta vår andrahandslägenhet, samtliga 4 flyttkartonger med sånt grejs står i vårt förråd och skriker efter uppmärksamhet. Vi hoppas istället få mysa med familj och vänner i Piteå- kommer den 22 el 23 december och stannar några dagar efter nyår.

Det händer inte så mycket mer just nu, vi försöker klara av boendet på 2 rum och kök. Tre vuxna och två livliga barn som längtar efter eget sovrum, utrymme, egna möbler och grejer. Vi tänder ljus och läser/ ser på tv om kvällarna. Det funkar det med och det känns väl värt när vi påminns om vad vi flyttar tillbaka till.

Inga kommentarer: