måndag, februari 09, 2015

En början och ett slut

När jag började blogga bodde vi i rotebro och vi var nyblivna föräldrar till Fantastiska Molly. Jag skrev om föräldraskapet, letandet efter bostad i Stockholm och sedan flytten till Piteå och allt vad det innebar. Sen följde år av liv och renovering i hus, ny graviditet och allt som föräldraskapet bar med sig. När vi beslutade att flytta tillbaka till Stockholm skrev jag om det och bloggen blev ett lufthål för oro och förväntningar. Nu har det gått snart fyra år och vi bor på Sigfridsvägen i Stockholm. Molly fyller tio i april och Majken är sju. Bloggen har tappat sin innebörd för mig, jag fotar och skriver forfarande mycket men i andra forum. Det är ett fint tidsdokument nu, att titta tillbaka på, läsa och minnas. Tack och pöss!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej
Det har varit trevligt att läsa det du skrivit. Varit så intressant och så fint att följa ditt liv så här långt.
Inte bara rosor helt igenom och det uppskattar jag verkligen. Du har en klart nyanserad bild och låter läsarna ta del av verkligheten.
Lycka till och tack för dessa år.
Mariann

Victoria da Silva sa...

Jag tycker att det är lite tråkigt att du slutat blogga. Det är kul att följa nån man vet vem det är, även om vi inte känner varandra, men har gemensamma bekanta. Men vem vet, kanske tar du upp det i framtiden! Kram

dhara patel sa...

Thanks for providing such nice information to us. It provides such amazing information on care/as well Health/. The post is really helpful and very much thanks to you. The information can be really helpful on health, care as well as on exam/ tips. The post is really helpful.