onsdag, april 12, 2006

inköpt: sommar

Igår kväll åkte Mamma och Mia hem till Piteå igen efter fem dagars vistelse på tomtegränd. Härligt att omges av familjen och få gå på upptäcktsfärd tillsammans med dom. Det har shoppats endel. Jag hämtade mina nya glasögon i lördags ( Tiger-är väldigt nöjd och klarsynt) och fick köpa dom på avbetalning. Tur, annars hade vi riskerat att bli vräkta. Nästan iallafall. Sålde ett par använda cheap monday till syster och bytte in pengarna mot en kofta, en klänning, ett halsband och en scarf. Hurra!

Appropå det fyller typ alla i min närhet år under en vecka på året, den här. ( lagom till vår smärre ekonomiska kris) Fyra syskon, Mollys kusin, Mollys farmor och Lisette. Desutom har ju Molly nyss fyllt plus alla hennes kompisar. Jag säger bara KALAS KALAS KALAS. Man kan ju glömma att vara nyttig under april iallafall.

Vi avslutade mamma och Mias vistelse med att besöka IKEA. Handlade bara lite, men såg mycket vill ha vill ha vill ha grejor. Köpte oxå godis på världens bästa godisaffär i sthlm för hela 73,50. Godiset kostar 5,90 hg. Det är vad vi ska göra i påsk förutom att ha kalas, äta godis.



Köpte även orange bastmatta att ligga på under soliga dagar och 100 sugrör (gissa färg) till Molly att mumsa på.

Inga kommentarer: