tisdag, november 11, 2008

det GÅR framåt

Varje dag tar Majken nya steg, men kryper fortfarande mest. Hon ställer sig upp själv stabilt och avvaktar för att sedan ta små svajande steg framåt. Mutor med bananer i luften ger motivation, eller storasysters lekar. Vid grinden står hon och pratar upprört när hon lämnats kvar. Att klättra är populärt och sängar och soffor prövas så fort tillfälle ges. Numera tar hon sig ner på egen hand från Mollys växa-säng med fötterna först.

Ikväll somnade hon med lite feber och snor som rinner. Hon har varit mer sjuk än Molly, vid samma ålder.

Molly blir också större. Hon fortsätter att överraska oss med sin verbala förmåga. Hittar på bus och får oss att kvida av frustration då och då ( se bild nedan) Maten åker fortfarande på golvet ibland. Kläderna ska vara rosa. Hon vill inte gå på dagis. Och det bästa som finns är att bada, läsa och klättra. Appropå det önskar hon sig ett klätterträd i julkapp. Eller en riktig katt.

Hur går det med sömnen?
Under dryga veckan har vi fått sova hela nätter ( med nåt undantag) Majken har hoppat över nattmålet och fått frukostvälling runt 05. Molly har slutat nattvaka och jag och Johannes har varit piggare och gladare.

Inga kommentarer: