lördag, april 04, 2009

i väntan på barnkalas

Efter sovmorgon som varade till kl 7 ( mitt eget val, det känns som sovmorgon när man slipper gå upp kl 5!)gick jag upp, duchade och åt frukost. Sen gick Johannes och la sig ( det är så vi överlever helgerna, man sover lite extra när den andra kommer upp)

Molly och Majken var redan i sitt esse och full fart i kropp och sinne. För att inte starta onödiga bråk gäller det alltså att hålla sig sysslosatt i väntan på det som komma skall idag på eftermiddagen.

Så det blev till att göra det jag gjort sedan barnsben.

Leka skola.

Molly fick en disneyprinsessor ABC-bok i födelsedagspresent så den högg vi tänderna i. Hon kunde hålla fokus genom flera sidor och vi sjöng abc-sången alla fischerpriceleksaker lär ut ett antal gånger samtidigt som det klistrades och skrevs bokstäver.

Majken tyckte inte det var lika kul och var mycket missbelåten över frånvaron av all uppmärksamhet. Det slutade med att hon klättrade upp på bordet och la sig över boken. Men då var det ändå dags att avbryta leken. Nu målas och klipps det på övervåningen medan minstingen sover i famnen. Klockan är 09.15 :)

Inga kommentarer: