tisdag, december 28, 2010

julen 2010

Jag har jobbat mina sista dagar som visstidsanställd på arbetsmarkandsavdelningen i Piteå. Nu väntar två månaders halvtidsjobb på samma ställe för att knyta ihop säcken och förbereda inför den som tar över efter mig. Julledigheten var efterlängtad. Hösten har på många sätt varit slitig och mentalt utmanande, med flyttplaner och studier och annat. Att få sova länge på morgonen och unna sig en stund med en bok känns otroligt lyxigt och jag njuter.

Men julen 2010, hur var den då?


julgröt på julaftonsmorgon


Öppna några klappar under granen, nytt pyssel är populärt!



Träffa två olika tomtar, julafton och juldagen


God mat och hemgjorda karameller!
Julaftonsplanerna grusades ( som vanligt) av magsjukan som däckade kusinen och farmor. Resten av klanen Nyman-Backman samlades dock för en sista jul på backevägen. Dagen därpå tog vi så igen firande i bergsviken med de tillfrisknade Lidströmarna.
När juldagen var slut övertog städhetsen annandagjul, då planen var att fotografera huset på måndagen inför en kommande visning i januari. Sagt och gjort. Vi är ett bra team när det kommer till hemmafixning och när mäklaren infann sig var huset i ett kliniskt skick. Skulle tro att resultatet av vårt slit syns på hemnet om nån dag. Såklart blir flytten bara verkligare och verkligare när man gör sånthär. Dessutom är det bara några dagar kvar till Johannes packar väskorna och åker för att börja på sitt nya jobb. Då är man gräsänka!




Inga kommentarer: