söndag, december 11, 2011

hemma

Efter en intensiv helg har vi nu landat i Aspudden igen. En adventsstjärna har smugit sig upp i ett fönster och två hyacinter fick följa med hem efter ett besök på Ica. Vi har städat ut vår tillfälliga lägenhet och packat upp de flesta kartongerna hemma. De med böckerna stor dock kvar då vi inte har hittat någon bra lösning på var och hur dom ska stå än. Men vi hinner!

Veckan som kommer går i Lucia-firandets tecken. Fyra stycken ska jag hinna med innan onsdagen är slut :) Och höjdpunkten är såklart vår allra käraste Majken som fyller 4 år imorgon. Vi har haft ett litet kalas idag med ballonger, tårta och fiskedamm och börjar morgondagen med fika på sängen och lite paket. Sedan tar hon med sig glass till förskolan för att kalasa vidare där.

Nu är det bara en och en halv vecka kvar till jullov och då styr vi kosan mot Piteå! Som jag välkomnar ett nytt år, Ett då vi ska ta det lugnare, ta ännu mer hand om varandra och njuta av det vi har!

1 kommentar:

Livet på Storgatan sa...

Skönt att vara i aspudden igen! hoppas kalasandet och flytten gick smidigt. Vi är friskare och jag pluggar på omtenta och bakar i min nya bakmaskin:) kram Jill