torsdag, november 17, 2005

vad händer?


Veckan är snart slut och det ska bli skitkul med helg, att få vara två vuxna i två dagar! Imorgon ska vi hämta en tripp trapp stol till Molly på Lisettes dagis ( dom säljer ut gamla, vi ska inte sno!) och Karin ska hälsa på oss på dagtid. På lördag ska vi på Slappfeid, en fest med Johannes gamla studentkompisar och deras familjer. Självklart ska vi bada oxå. Funderar på att äta brunch ute på söndag om vi orkar, det är så himla gott och myspysigt.


Ang julklappar. Läste i Vi föräldrar att en familj la ut ca 10.000 på julen. Tror att det nästan hamnar på den summan för oss oxå....Måste pyssla lite på öppna förskolan. Om det bara inte vore så många bebisar där:) Mollys första jul, hon kommer att vara nästan 9 månader, ska man ha tomte då?

Vi tittar på hus i piteå på nätet och jag har skickat ut min personliga husagent på ett uppdrag ikväll, får se hur det har gått. På jobbfronten inget nytt, men planer smids ständigt.

Molly har satts i potträning. Numera kissar och bajsar hon i pottan när man har tur och tålamod. Hon verkar tycka att det är ganska kul. Hon har även fått fina up and go blöjor som hon kryper runt med när hon inte är en nakenfis. Tror att tänder är på g i överkäken för hon dreglar igen, efter nån månads uppehåll, samt biter på allt. Vi har sänkt spjälsängen till lägsta nivån så att hon inte ska ta sig över den i ett obevakat ögonblick, ety unga damen har börjat göra klätterförsök. Tyvärr har hon fått utslag på nästan hela kroppen som jag inte vet var dom kommer ifrån, hoppas innerligt att det inte är mot ngt hon ätit, eftersom att hon får burkmat av sin bekväma mamma.


Vi ska boka biljetter hem snart, planerar att jag och Molly flyger upp sön 11 dec.

Inga kommentarer: