söndag, april 06, 2008

Vem är du?

Ni som läser detta vet uppenbarligen vem jag är. Kanske har ni hittat hit genom en länk från en annan blogg eller känner mig privat. Hur som haver är jag nyfiken på din väg till min sida och vem du är som tittar in här då och då. Länka till din egen blogg eller skriv en kort snutt här nedan så blir jag glad.

Tack för besöket! Ha en skön söndag!

18 kommentarer:

Soffan sa...

Jag kikar in här ganska regelbundet via Emmas blogg, hittils i hemlighet. That's it. Kul läsning!

Annas resa sa...

Jag kikar också in dagligen, men det vet du väl redan:) Ursprungligen hittade jag dig via Maris blogg tror jag, men nu finns du ju såklart på min länklista!
DEt är roligt att följa dig livet med dina söta barn.

Anonym sa...

Hej Hanna! hoppas det är bra med alla er :) jag hittade din blogg efter att mamma tipsat! Kul läsning verkligen, titta gärna in på min blogg om du har lust. Hade så bra nu och hälsa dem kära :) Kramar Sussie i Åkersberga

hem ljuva hem- helena sa...

Jag tittar in på din fina och trevliga blogg lite då och då som du säkert vet vid det här laget! Jag vet vem du är (oj, hur konstigt och suspekt låter inte det där??)och under tonårstiden var jag väldigt god vän med din man! Hälsa honom från "Hällan"!
(-:

Nybliven sa...

Jag läser också om erat liv på Baclevägen. Hittade hit via Maris sida för ett bra tag sen nu och gillar att läsa om andra i småbarnssvängen! Tror nog också att jag känner igen dig från gymnasietiden och då blir det på nåt vis ännu mer intressant - konstigt nog eftersom vi inte ens kände varann men det är ändå nån sorts "Jag mötte Lassie"-känsla över det...;)
Fortsätt leva det goda livet!
*C

Nybliven sa...

Oops. Backevägen ska det förstås va...

Anonym sa...

Jag kollar dagligen in. Tyvärr är jag dålig på att höra av mig IRL, kanske till följd av att jag har koll genom bloggen!

Cecilia sa...

Från mitt fönster följer jag er ofta!
Som vi diskuterar på min blogg så är även jag dålig på att kommentera!!

Kul att följa livet i norr!
Kram Cia

Anonym sa...

Hej jag kollar ju JÄMT in vad ni gör men det vet du kanske...
Hoppas ni har en fin vår på backevägen! Jag skulle så gärna vilja se Majken, jag har ju inte gjort det ännu. Vi kanske får ta en fika. Kram.

Hanna sa...

blir glad och varm i hjärtat av att få se er här! Tack för avtrycket :) Jag besöker er redan eller kommer att besöka er inom kort, Kram Hanna

Anonym sa...

Jag känner dig privat jag, men hittade din blogg lite otippat via nyligen.se.

MiTTSeTTe sa...

Hej Kungen! Jag läser också din fina sida!! Men det vet du väl!

/kram från Kungen på klädesvägen

Anonym sa...

Hej Hanna! Skönt att ni alla mår väl. Detsamma gör vi. Det är så roligt och intressant att få ta del av allt du skriver i din blogg av tankar och funderingar som du har och olika känslor du förnimmer gällande barnen och dig själv. Du är verkligen modig som vågar ge ut allt om dig själv. Fina foton sätter du in, som jag genast lägger in i min mapp som jag har namngett "Unga familjen Lidström i Piteå". Det är så roligt höra att barnen mår bra och kul få se hur de växer och utvecklas. Vi hade en underbar vistelse i Rom, Erling och jag, från den 26 mars till 5 april. Så nu är vi åter i Sverige. Vi saknar Italien, men det känns också bra att vara hemma igen. Blandade känslor så att säga. Ha det så fint och sköt om er, du, Johannes, Molly och lilla Majken. Många hälsningar från oss fyra i Åkersberga. / Ingrid.

yogamamma sa...

Hälsning från Stockholm! Tittar in några gånger i veckan, alltid kul att se vad ni har för er! Hoppas på att vi kan ses nåt inom snar framtid!

Kram Marika

Anonym sa...

Hej igen Hanna!

Glömde nämna hur jag fick nys om din blogg. Johannes nämnde om den för mig, i ett email, som jag fick av honom, för drygt ett år sedan. Verkligen intressant läsning, som jag har den stora turen att få ta del av. Kramar från oss alla i Åkersberga.

/ Ingrid.

Zandra sa...

Hejhej :) Är självklart inne och kollar nästan dagligen! Är så roligt att få läsa och se bilder på det ni hittar på.
Jonas gillar också att läsa den :)

Mari sa...

Hej Hanna. Jag hälsar på här nästan varje dag. I dag har jag haft på mig koftan som din yngre dotter dregglade på under jobbmötet sist. Det känns fint att ha en intorkad kärleksfläck på axeln. Kram.

Martina sa...

Hej!
Jag är här för första gången efter att ha följt en länk från Sanna E's blogg.
Kul att titta in! Jag vill också ha en liten bebis igen, känner jag när jag läser din blogg!