onsdag, mars 25, 2009

ni som också har en fyraåring



Molly blir 4 år. Jag har planerat in en tripp till grannstan för att köpa några fina presenter till henne. Men jag har lite svårt att komma loss på presentfronten. Vad gav ni till era fyraåringar?

7 kommentarer:

Anonym sa...

Radiostyrda bilar är en hit och behöver inte vara så himla dyrt! Om ni har någonstans hon kan köra med dem alltså. Småsaker som såna små gummor och gubbar som man drar upp och så springer de iväg har också varit en hit hos oss. Samt pruttkuddar!

Anja och Jonas sa...

På din fråga så vet jag inte, men jag ville bara säga att eran 4-åring är väldigt söt!
Ses i helg!

Annas resa sa...

Pyssel! Hos oss är det som att ingen av barnen leker så mycket med leksaker utan de pysslar och klipper och klistrar och gör fint med paljetter och pärlor och...

Mycket skräpigt blir det, men väldigt fina saker också och så är det så härligt att få se dem kreativa.
Grattis till er söta snart-fyra-åring!

Anonym sa...

Nu har jag en kille som blir 4 i Maj men han ska få en sdan där "sparkcykel" eller vad det då heter. Han provad en förra sommaren och det gick ganska bra, nu är han 1 år äldre.

Anonym sa...

utklädningskläder!

Anonym sa...

säger som emma, utklädningskläder! Min fyra åringa tös Älskade (och älskar fortfarande) utklädningskläder i alla de former och skepnader!

Böcker var också en hit. Och Pyssel! Gjorde iordning en pyssellåda med allt möjligt kreativt material i. (stora pärlor, piprensare, olika knappar och tygbitar, lim och färglada pappersark, tygfärger, bra penslar, mönstersaxar, paljetter osv..)

Grattis till er stora tjej!

Anonym sa...

Så lik hon är dig när du var liten. Kul med kalas. Lego älskar våra pojkar. Kram Sara