tisdag, juli 28, 2009

Harry Potter med vänner

Idag har vi använt solen för att få lite bonusbad på Norrstrand under förmiddagen. Fru G och Lilla S slöt upp och vi fick pulverkaffe och en pratstund mitt i badstunden.

Nattens samsovning av syskon funkade bra till halv ett, då Majken protesterade eftersom att Molly lagt sig i hennes säng, på tvären. Efter lite bök och stök från lillans sida, i vår säng, somnade vi om. Strax innan tre kom Molly intassande och ville prata om Eld och mardrömmar och hur det kan börja brinna och om man får köpa ljus fast man är glömsk av sig. Så fortsatte det tills jag försäkrat henne om att det inte kommer att börja brinna här och att det var dags att sova. För att inte väcka resten av familjen flyttade vi över till hennes nya säng. När morgonen grydde låg vi fortfarande kvar där.

Ikväll är en ny kväll. Ska bli intressant att se vad som händer.

Som en semesterbonus till oss vuxna ska vi gå på bio och se Harry Potter tillsammans med Daniel och Lisette. Jag ska köpa godis på 10 till 12. Johannes pratar om popcorn. Riktigt kalas med andra ord.

Tack för solen universum, jag hade gömt att det fortfarande är sommar!

( sprang första gången sen förkylningen slog ut igår, 3 km, med nya skor och lite roslig hals. Det kändes ganska tungt tyvärr. Har lite ont i lungorna idag, så det blir till att avvakta inför nästa tur, blä)

1 kommentar:

Maria sa...

Hej!
Känner igen den där sovcirkusen då man byter sängar lite kors och tvärs och går som sovande zombier genom huset.
Och underligt - ju mindre ungarna är ju mer plats tar de när de sover.