onsdag, juli 08, 2009

nya lärdomar

Semestern fortgår. Molly leker dagarna i ända med storkusinen Jack.

Igår var vi på naturhistoriska museet och tittade på dinosaurier och grottmänniskor. Jag och Majken var mindre intresserade medan storbarnen och Johannes storögt kikade på allt och lite till. Efter stordådet tre barn och två vuxna bland hundratals andra barn och vuxna i en stor lokal i två tre timmar utan överdriven ventilation gick vi ut genom portarna. En man gick tydligen före mig och höll upp dörren men mitt fokus låg på Molly som sprungit före så jag hade mage att vara otrevlig nog at inte säga tack. Då spände mannen ögonen i mig och upprepade VARSÅGOD! VARSÅGOD! VARSÅGOD! tills jag hörde och upptäckte mitt fruktansvädra misstag :) Jag tack tack tackade och förklarade att jag haft ögonen på min äldre dotter ( som förövrigt var långt nere vid trapporna och påväg ut mot stora vägen och inte tänkte stanna)men mannen såg ut som att han bitit i en citron och troppade vidare i lugn takt tillsammans med sina två äldre och välartade söner. Så där ja, så lärde han mig, tvåbarnsmamman, att vara tacksam för den hjälp man får. Tack tack tack!

2 kommentarer:

MiTTSeTTe sa...

undrar varför han höll upp dörren?! För att hjälpa dig eller för att få ett tack!? Nu ses vi snart, kul skall det bli!!!!
Kram

Zandra sa...

Vilken märklig gubbe :) Vad roligt att få hitta på och se så mycket spännande, förstår om Molly är glad och njuter av all tid :)

Stora Kramar till er!