tisdag, oktober 18, 2005

Tillbaka fran Piteåkalasturné

Så är vi åter på tomtegränd efter en intensiv och härlig helg i ett höststorms Piteå. Flygresan upp var en bergochdalbana som gav mig svettningar, men Molly och hennes pappa behöll lugnet. Första dagen i Pite träffade vi min farmor och var på kalas hos Mari som bjöd på ljuvligt fika som vi alla vräkte i oss ( vill gärna ha receptet!) Längtan efter ett hus växer sig alltid starkare efter att ha besökt ankarsgatavägen..vill ha vill ha vill ha.

Dag två fyllde pappa 50 vilket firades på stugan utan el, för den hade stormen tagit. Vi eldade i öppen spisen och tände ljus och lagade mat på gasolkök. Allt var väldigt myspysigt och Molly fick mkt uppmärksamhet bland sina ca 30 släktingar som var där för att fira pappa.
Dagen efter var vi hos Johannes föräldrar och på kvällen gick jag på bio och såg "Kalle och chokladfabriken" Första ggr för mig utan Molly i nästan 3 timmar, och tänk, hon överlevde! (det gjorde även jag)

Igår åkte vi till blåsmark och åt lunch med fam Engströms. Tjuvtittade extra mkt på huset brevid deras som står tomt och är till salu- blev ännu mer sugna på hus... Men Blåsmark ligger tyvärr lite för avsides, tycker iallafall Johannes.
Flygresan hem gick finemang och lillan sov hela resan. Oturligt nog har hon blivit förkyld och snurvlar mest hela tiden. Men så går det väl när man intensiv träffar typ 50 nya människor på tre dagar. Nu ska vi vila lite, sen är det dags att besöka ikea för att babyskydda hemmet, som mer och mer börjar likna en dödsfälla för varje normalålande baby i Mollys ålder....

2 kommentarer:

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Mari sa...

Hej vännen. Logga in på din blogg, välj fliken settings, sedan comments - där finns något som heter "Show word verification for comments". Ändra till ja där så slipper du massa skitkommentarer ... Ser att Molly passande nog valt Mexx-tröjan och Espritbyxorna festdagen till ära. Mkt bra val ;-)