torsdag, juli 19, 2007

då var det dags att söka ett jobb

Lagom till det att lillmagen börjar synas lägger dom rackarna ut ett jobb som jag kan söka, i Piteå! Deltid, javisst och såvidare, men ändå. Det är bara att skicka iväg en ansökan och dölja sig om man skulle få komma på intervju. Fast det känns lite taskigt. Men skit i det. Snäll kan jag vara senare. Och ledig.

http://platsbanken.ams.se/text/98/070718,140110,010911,12,0007055798.shtml

Nu väntar auktion på nötön. FYNDA FYNDA FYNDA.

5 kommentarer:

Anonym sa...

spännande! hopas du får jobbet!

Anonym sa...

...och förresten, vilken fin bebis!

Anonym sa...

Hej Hanna, Molly och Johannes! Vi här i Åkersberga grattar så mycket till det väntade barnet, som kommer att se dagens ljus omkring den 17 december. Så spännande för er alla tre och kul med ett syskon till Molly. Vi håller tummarna Hanna för att du får jobbet i Pite. Det var två väldigt fina foton på Molly och Jack. Dom är sparade i en mapp nu. Hassan och jag (Ingrid) kom hem igår, från två veckors mycket trevlig semester på Gran Canaria. Erling och Sussie var hemma, för dom jobbade båda. Ha en fortsatt skön sommar och sköt om er alla tre eller fyra, "bör man tillägga. Var försiktig framöver Hanna och hoppa inte omkring för mycket. Många hälsningar o kramar till er, från oss fyra i Berga. / Ingrid.

Anonym sa...

Men gud! Jag är ju så dum i huvet så jag fattar ju inga antydningar längre utan måste ha allt i klarspråk... Grattis grattis grattis!

Anonym sa...

Tack allihopa!