måndag, november 13, 2006

godisråttans framsteg

Jag har kört på inget godis/fika/glass under veckorna i två veckor nu och det går SKITBRA! Jag har iochförsig jobbat jättemycket och inte utsatts för så många frestelser men trots allt så är jag en obotlig sockerdiggare och trodde att det skulle bli otroligt svårt. Men jag ska inte hurra i förtid, det kan vända snabbt.

Snabbt går det också framåt i huset nu. Jag vet att bilder efterlyses, men vår kamera har varit urladdad och laddaren hittades först idag, så nu lovar jag bot och bättring.

Vitvarorna är på plats. Skåpluckorna glänser vita och det känns mkt större än förut. Vi har bestämt kakel och väntar fortfarande på bänkskivan i amerikansk valnöt. Johan jobbar hårt med slipning av golv ( som blir superdupersnygga) och första lackningen sker nog ikväll om allt gårsom det ska. Som det ser ut nu så kan vi nog flytta in innan Thailand;)

Måste göra pass till Molly. Tar man kort där eller? Vaccination eller inte? Har inte bestämt oss och nu är hon krasslig så det är väl inte rätt tid till det. Vi måste dricka såndär äcklig magsjukemedusin som jag sist inte fick ner utan upp! BLÄ!!! Men vad gör man inte för att få ha en underbar semester bland palmer och paraplydrinkar.

En annan fråga är jobba i skellefteå eller inte. Det är långt att köra bil. Men det är en bra arbetsplats. Men det är svårt att ha tid att jobba mer än halvtid . Och vill jag verkligen satsa på det? Frågetecken frågetecken. Men jag har ju jobb iallafall. Får se vad som händer efter jul....

Fynden från auktionen igår: En keramikkruka Uppsala ekeby 20 kr, ett liten blå höglund i glas 80 kr, en björn i keramik 20 kr, en flätad korg till tvätt eller tyger 20 kr och en bricka som jag ångrar 20 kr samt en lila glasvas till johannes 20 kr. I love auktioner!!!

Jobbar tis ons och torsdag men sen bär det av på semester till UMEÅ och familjen Mari och Markus. Längtar!

Föresten, vi har bokat biljetter till sthlm nu, kommer den 16 december! Julmys in i det sista med dom som vill!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Wohoo!! godisråttan och prakkarn kokmmer till stockholm! Jätteroligt att höra för vi längtar efter att få träffa er och kan själva inte komma hem förrän jul.

Bra att det går bra i huset, och med godisslutandet, men hur går det med snusslutandet? Bara undrar eftersom man får börja fundera om saken nu när priserna går upp efter nyår..

Angående jobbet så gäller det väl att värdera vad jobbet som sådant ger (i erfarenhet etc), om man orkar resan även på vintern när det är halkigt snöigt och kallt, och degen..

Men det där ordnar sig. Du lär aldrig behäva sitta sysslolös.

Krama Mollan, vi saknar henne men är glada över det fina kort vi fick. Guuu vad stor hon är dagisbarnet.

kra kram

Maria Kvickström Enquist sa...

Bravo Hanna! Du är ju målmedveten så det ska nog inte vara några problem med sockret.
Kul att det går bra med huset, vi är så nyfikna på att få se det när det är klart.
Här i S-tuna tar man kort hos polisen där passet fixas. Med digitalkamera, och det var ju tur eftersom Edwin hade vissa problem att sitta still...)Borde ju vara detsamma i Piteå.
Snart ses vi på den solvarma stranden. Mmmm, underbart!!!
Kram från Rotebro

Anonym sa...

Eftersom jag är en tvättäkta addict (Tabort hjälper ej) så har jag rätt så grova problem med snuset. Hä är ju så himlarns gott ibland. Gör ett nytt försök imorgon. Ska beijsa en sista snus av pappa ikväll. Jag saknar Hannas karaktär när gäller att sluta med saker. Eller man kan säga att jag är duktig på att sluta, det har jag ju gjort jättemånga gånger.

Skall lämna måttritning på bänkskivan till Tomme idag så att han kan ta ur för vask och spishäll så kan nog montage ske när som helst. I övrigt saknas bara taklister och golvsocklar som kommer dit ikväll.

Har börjat riva dålig puts i tvättstugan. Har även beställt kakel och klinker som kommer nästa vecka.

Kaklarn har sagt att han inte hinner med badrummet innan jul, men vi flyttar in ändå. Det innebär ju dock att vi måste kakla tvättstugan själva vilket blir spännande, första gången för mig.

Nu skall jag till Luleå och hämta stålet till trappräckena. Markus Lidman skall svetsa (inte Lidde, han som alltid fick ha tennisskor på vintern). Tjing,
/Slutsnusarn

Anonym sa...

Hej
Vi bara ingjuta lite mod - tror att de utvecklat Dukoral för vi svepte det för nån dag sedan och det smakade som C-brus - helt OK. Tänkt på alla drinkar på stranden så skall det nog gå bra..