onsdag, januari 19, 2011

visning


Imorgon har vi visning av huset. Som tur var är Johannes tillbaka i stan och stannar till på söndag. Känns skönt att vara två igen. Har krigat med Majken de senaste nätterna, hon är envis som attan och SKA ha välling om nätterna. Tyvärr eller som tur var, kan jag också sätta den sidan till så inatt skrek, sparkade, slog och grät hon ( vid två tillfällen) medan jag lugnt låg brevid och fredade mig tills hon somnade av ren utmattning. Vi håller alla tummarna för att budskapet gick in, inför denna natt. Att få sova ordentligt hela nätter känns som ett måste när jag ska vara den enda närvarande föräldern under veckorna. Vällingen går således bort, åtminstone nattetid.

Längtar lite efter att ligga på latsidan, men mentalt är det fullt ös medvetslös. Förutom husförsäljning och lägenhetsjakt är jag mitt inne i slutfasen av höstens sista uppgift i skolan. På lördag ska den in för examination, så fram till dess har jag även det att hänge mig åt. Krånglig vetenskapsteori och uppsatsmetodik- intressant men aningens förvirrande. Nästa helg väntar ett nytt besök i Gävle samt en lägenhetsvisning på gröndal. Längtar.
För övrigt är det bra. Jag har sprungit på löpbandet och kollade idag in årets lopp i nyaste Runners World. Får jag bara hålla mig frisk och skadefri ska jag nog hinna med några nya tävlingserfarenheter iår :)


2 kommentarer:

Maria sa...

Förstår att det är lite mycket just nu. Hoppas att huset blir sålt snabbt, så att det är ur vägen sedan.

Hanna sa...

Tack Maria, vi håller tummarna, skulle kännas skönt att ha den biten avklarad! Det finns så mkt annat att lägga fokus på :-)