söndag, februari 10, 2013

Hur var det för er?

Vi har haft otroligt tur genom åren när barnen var riktigt små. Några strödagar m Vab för feber och sånt, men aldrig några längre perioder. Molly har ätit pencillin en gång, då hon skrapade knät och fick en infektion. Jag tror att hon var tre år ungefär. Majken har klarat sig fram till nu, då trumhinnan sprack. Vår erfarenhet av antibiotika är alltså ringa. Majken gick från supersjuk och 40.1 i feber till speedad inom loppet av några timmar. Brukar det vara så? Hon har pratat och sprungit och gått på som en duracellkanin. Ovanligt energisk och nästan manisk. Kan det vara medicinen, eller är det bara alla extra sovtimmar som gör sig påminda?

Hur som helst. Hon känns frisk igen och jag längtar faktisk tillbaka till jobbet. Två dagar hemma gör att det kryper i kroppen även på mig. Dessutom är det bara två veckor kvar till sportlovet, då vi ska ut på slalomäventyr!

1 kommentar:

Sofia - ett bättre du sa...

Vad skönt att ha så få vabdagar och härligt att det verkar gå åt det friska hållet nu! Vår lilla Ruth var inte sjuk en enda gång första 1,5 året, men sedan hon började förskolan så tycker jag det är något var och varannan vecka tyvärr...