torsdag, juli 17, 2008

bad och bus och barn

Det handlar mkt om barn i dagarna. Mollys kusin Jack är här och hälsar på tillsammans med sin mamma. Ikväll kommer även andra stockholmsfastern hem. Så familjen Li samlas och umgås på olika sätt. Ofta i köket med barna springandes och busandes runt bena. Vi har även badat i Jävreträsket och på Norrstrandsbadet. Och jag planerar och fixar och donar som vanligt. Folk fyller år och andra ska gifta sig. Morfar blir 85 på tisdag tillexempel. Det ska vi fira med paltkalas. Måste komma ihåg att beställa prinsesstårta från Ekbergs....

Majken har brytit mattrenden inatt och sov ända till kvart över fyra innan det var dags för vällingen. Hurra! Hoppas bara att det håller i sig. ( hon somnade sedan om och Johannes fick sova till kl 6 innan det var uppstigning, jag hade sovmorgon till åtta)
Skrattade åt henne i morse när jag klev upp. Hon är som en Duracell-kanin. Det går framåt och snabbt och så skrattar hon förtjust när hon jagar efter bollar och andra rullande ting. Söta solstråle.

Molly är åskmoln och solsken och ibland lite mittemellan. Men FANTASTISK är hon såklart. Vi förunnas varje dag över våra gullgryn.

Nu ska vi se Isabella Scorupco i Solstorm. Sov gott!

Inga kommentarer: