söndag, januari 17, 2010

om ni fick bestämma...

....när skulle ni vilja att vi kom till stockholm under våren?

Vi funderar på att boka en weekendresa, bo på hotell och umgås med er så mycket det bara går. Det inkluderar middag, vin och eventuellt skakapårumpankväll. Såklart även lite shopping, kanske teater eller annat man kan behöva insupa i storstan. Så om ni fick önska, när vill ni att vi kommer?

( vilka är ni? Alla som vi känner och som känner sig träffade och önskar göra ovanstående med oss)

6 kommentarer:

MiTTSeTTe sa...

Kom kom ni är så välkomna!! Sista helgen i feb kommer vi upp, sen så har vi nog inget planerat än. För oss spelar det nog ingen roll, kanske skall vi upp påsk?! Vet ej!!

Anonym sa...

Vi har jobbat i flera decennier med att försöka bygga upp en svensk vargstam. Nu förstör man den på några timmar. Jakten är en eftergift för en stökig, hatisk minoritet och den för tanken till allt annat än naturvård. Masslakten ska EU anmälas och Andreas Carlgren ska för evigt mötas av ett leende HÅN så fort han nämner ordet NATURVÅRD.

Hanna sa...

eeehhh?

Anonym sa...

Intelligent kommentar

johannes sa...

Det är ju bra att ta ställning. Men ett bredare debattforum kan tänkas vara DN Debatt eller om man tänker mindre skala PT eller NSD. Dock var det mycket oväntat och roligt inlägg/besök.

Googlade vargjakt och såg att till och med Kungen krävt vargjakt med resonemanget "dom är två i år och blir sju nästa år och dom finner partners och då formligen exploderar det ju..". Därmed är väl saken klar?

Är det kanske inte så att det totala antalet skjutna vargar är ungefär konstant bara det att nu skjuts fler legalt (27st) och att viss legal jakt på sikt gör vargens närvaro mer acceptabel i utmarkerna?
Törs man ropa Vargen kommer?
Nä, det blir nog som i fantomen fast "Vargen är död, länge leve Vargen"..
/Johannes

Anonym sa...

Anonym har umgåtts med vargar och kontakten med dessa vackra och intelligenta djur tillförde mig allt. Länge leve vargen.