lördag, januari 02, 2010

2009-2010

Gott Nytt År!!!!

2009 var ett helt ok år som vi nu har lämnat bakom oss. Skidåkning i kåbdalis, sommarbarn och sthlmsresan, höst-tur till Mellerstön, teaterdagarna, stämbandsoperation. Vad händer 2010?

Jag märker dagligen att vi lämnat bebisbubbleåren bakom oss. De två år som gått sedan Majken föddes har handlat mycket om att anpassa livet efter att ha två barn, två små barn, som inte sover speciellt länge på morgonen och har behov av båda föräldrarna. Vi har ägnat mindre tid till att socialisera med vänner och mindre tid till varandra. Nu börjar något annat.

Vi orkar se varandra och vår egen relation igen. Vi hyr ut båda barnen och oroar oss inte över hur det ska gå. Vi tänker på oss själva och våra egna behov på ett annat sätt än tidigare. Det känns som friheten har återvänt. Ändå har det gått så fort allting. Vi pratar också då och då om huruvida det blir någon mer barn eller inte och kommer inte fram till något. Inte nu iallafall.

Jag hoppas att 2010 ska bli ett fartfyllt, lustfyllt, kreativt och hälsosamt år. Jag har bestämt mig för att lägga godis på hyllan hela året och för att starta om med träningen som så småningom ska leda till löpspåret i vår och sommar. Nya yogamattan ska tas fram och Korpen ska besökas.
Jag har fått mammas gamla gitarr och tänker att jag ska ta tag i den längtan oxå.

Jag brottas med att jag har lite för mkt på agendan. Jobbet tar mycket kraft och sedan är jag aktiv i teaterföreningen, skirver i PT och vill komma igång med teaterkurser för små barn. Dessutom ska träningen rymmas och familjen prioriteras. Och det där med vänner. Något måste bort. Men vad???

Inga kommentarer: