onsdag, april 04, 2007

ett nytt hus utanför fönstret

Ett stort rött hus skymmer nästan utikten över assi numera. Det anlände igår morse och överraskade mig då jag som vanligt skulle lägga mitt trötta öga på fabriken och se de tjocka grå molnen. Antar att det är trevligt med grannar. Och det kunde varit värre.

Inne på tredje dagen av huvudvärk och det känns tröttsamt.
Men imorgon är det skärtorsdag. Alla häxor gör sig beredda att åka till blåkulla. Det gör jag oxå.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Hanna! 4 april.
Birgitta var till oss igår. Det var roligt att träffa henne igen. Pelle kommer ner imorgon. Dom ska måla i Saras lägenhet. Dras du med migrän liksom jag, så kan jag rekommendera en verkligt effektiv migräntablett. Den hjälper på en gång och värken håller sig borta ett dygn. Denna tablett är dock receptbelagd. Prata med din läkare om att få den utskriven. Vi har mulet, blåsigt och småkyligt nu. Det vackra vårvädret är borta. Trist. Har Molly försökt att lägga pusslet som hon fick av oss, eller är hon för liten ännu att kunna få ihop det? Hoppas din huvudvärk släpper snart. Ha det så bra och sköt om dig och din familj. Alla här hälsar till er.
Många Påskhälsningar o kramar från oss fyra i Berga / Ingrid.

Anonym sa...

Hej Ingrid!
Tack så mkt för presenten! Molly blev jätteglad och vi har byggt det tillsammans. jag tror att huvudvärken är förkylningsvärk, men jag har migrän ibland oxå. Hälsa alla från oss och ha det så bra! / hanna

Anonym sa...

Hej igen Hanna! 4 april.
Jag är ju knasig som glömde att nämna namnet på migräntabletten. Den heter R E L P A X. Roligt att Molly gillade puzzlet och att ni har lagt det tillsammans hon och du. Vad fina bilder du hade satt in från hennes 2 årskalas. Jag har sparat dom i min mapp som jag har namngett "Mollymappen". Hej då. Ha det bra. Hälsa Johannes och stor kram till Molly. Kram / Ingrid.