måndag, april 09, 2007

nu väntar påsklov

annandagpåsk och söndagskänslan börjar infinna sig , trots att det är måndag. Imorgon fyller Mia 17 år och det ska firas med fika och lunch på Thaigarden. Hela den kommande veckan är full av födelsedagsbarn och 4 av 7 småsyskon gör bort att firas under två veckor i april ( bra planerat mor och far!?)Att Molly och kusinen Jack oxå är aprilbarn, samt Lisette och Birigtta, gör inte kalasen färre.

Igår var jag ute på egen hand hos Emma och surrade med en massa trevliga tjejer. Välbehövligt och jättekul! idag har vi haft en toppendag på stugan med sol, korvgrillning och bob åkning. Vi hittade inte långfärdskridskorna, annars hade de säkert åkt på oxå. Molly har roat sig med hink och spade i timmar och små rosor nyper sig nu fast på hennes gulliga kinder. Ikväll när hon skulle gå och lägga sig sa hon bland annat:

- jag kan verkligen många ord mamma!
- jag tycker jättejättemycket om dig mamma!

Igår när vi åkte till stugan och jag körde lite i ett gupp sa hon:

- Du måste köra försiktigt så att bilen inte ramlar mamma!

Som ni säkert märker är hon noga med att berätta vem hon talar till. Och hon är "Mias gullunge och Mammas och pappas skitunge"

I veckan är Molly ledig från dagis och vi ska försöka hitta på lite av varje. Kanske blir det ett besök på öppnis och säkert några Blåsmarksvisiter. Och Siris mamma är ju hemma!

Inga kommentarer: