onsdag, mars 05, 2008

Snart

Idag ska vi se maskresan på öppna förskolan. Det är förhoppningsvis av intresse både för mig och Molly. Hur som hellst var hon skinande glad över att få slippa gå ut med dagis eftersom att jag hämtar henne kl 12 när de andra går ut. " För det är så jobbigt att vara ute med mina kompisar och man är ute så länge" Hon har även lagt sig till med stockholmslika Aa istället för tidigare norrbottningska Jåå, så man kan ju undra om hon är söderlänning i blodet.

Idag är det -12 och strålande sol och då är det som bäst här uppe. Igår liknande väder och då passade vi på att åka lite mer långfärds, dock utan skydd på:) Tyvärr gjorde för mkt snö på isen det tungt så det blev bara en liten sväng. Men ändå. Det känns härligt. Och när kvällens gympa var inställd ( fröken var på skidsemester) så gick far och dotter ut och byggde snökoja på gården. Molly berättade förtjust att ett litet knytt hade flyttat in och att hon blivit rädd för en varg som strykit förbi. Och hon var lite orolig för hur knyttet skulle klara sig i kylan därute. Gullbarn. Snart tre.

Lilltjejen ligger nakenfis på golvet och jobbar. Igår vände hon sig igen från mage till rygg. Starkare och starkare för varje dag. Och leende och mest nöjd om hon får vara med Molly i närheten. Hellst inte själv eller i sin säng. Snart springer hon också omkring. Och snart fyller jag 30 !

Och bäst idag är att Mia kommit hem från spanienresan. Äntligen är moster/syster hemma!

Inga kommentarer: