tisdag, juni 13, 2006

första doppet

Nu har Molly testat norrvikens vatten och hon tyckte att det var hur kul som hellst. Jag fick bära bort henne efter en bra stund i plurret. Kul! Måste fixa bra sol och badkläder så att man slipper vara orolig för brännskador bara. Det är ju annars lite knepigt när det är såhär varm och soligt, man vill inte gärna klä på dom små, fast man får inte klä av dom så att dom får hudcanser när dom blir stora. Nåja, Polarn och pyret har mirakelmedlet hemma just nu, så i eftermiddag bär det av till stinsen.

Framtiden?
Johannes tyckte att huset var precis som han förväntat sig och inte alltför mkt jobb krävs. Dessutom har vi ju en arbetslös byggis i pitevänskapskretsen som kan få jobba lite isåfall.
Med johannes jobbfråga blev inget löst, anläggningsintervjun som han var på innebar för mycket jobb på annan ort. Vi flyttar inte hem för att få bo ifrån varandra under veckorna, så det går bort! Vi får se vad som händer idag, johannes hade lite andra trådar att rycka i. Snart måste vi säga hur vi ska ha det till mäklarn som kommer hem från fotbollsvm idag.

Appropå FotbollsVM.
Ska bli spännande att se hur det går på torsdag. Ska vi klå paraguay? Om inte åker vi hem efter tre matcher, troligtvis iallafall. Jag tror nämligen att england kan bli farliga i detta VM. Vi får väl se. Bara dom sluter fred grabbsen. Det kan vara tufft med för många tuppar i landslagsgården.

Nu ska jag gå och förbättra bröllopsbrännan på balkongen medan Molly sussar.

3 kommentarer:

Mari sa...

Det är varmt i Piteå också. Dock fick Humlan bada utan föräldrar, känns liiite kallt i vattnet för ett dopp ännu. Trots att det ser skönt ut när det är så varmt och vattnet glittrar ... Men Hemi tog några vändor, på jakt efter godis i vågorna som hennes husse slängde ut.

Men - vad tror du om att köpa Winnerbäck-biljetter?

Hanna sa...

Det tror jag på...undra om man kan vänta tills lönen kommer? Vad tror du? Värsta krocken med Grey´s A och brasilienmatchen ikväll. Vi får kanske bråka jag och blivnade mannen....

yogamamma sa...

Hej Hanna!
Saknade dig och Molly idag!! Det var varmt som tusan men tjejerna klarade det fint! Vi följer era framtidsplaner med spänning men tillhör ju dom som (egoistiskt) hoppas att ni blir kvar i stan! (fast vi unnar er så klart att komma närmare familj och norrlands-vänner)
Kram Marika