fredag, juni 16, 2006

inget nytt under solen

De har lagt ett nytt bud på huset, men ingen större höjning. Väntar på att Johannes ska komma hem med en pizza från Stefans. Har ingen lust eller ork att laga mat. Lillan fick blodpudding som hon kastade på golvet.

Jag brukar alltid bo max fyra år på ett ställe. Nu har tomtegränd varit min adress sedan 2001. Det betyder att jag har bott här längre än i någon annan lägenhet eller hus sedan barnsben.

Det bor en rastlös trygghetsslav i mig. Ingen bra kombination. Det blir konflikter som ni säkert förstår. Just nu krigar dom. Vi får se vem som vinner, men rastlös brukar koppla bra grepp om tryghetsslaven.

Just nu orkar jag inte flytta. Är för trött och för ensam. Men snart kommer pizza och lite kärlek. Då står jag nog upp snart.

1 kommentar:

Anna sa...

Känner ingen den där rastlösheten, har heller aldrig bott mer än 4 år på ett & samma ställe! Trodde jag skulle på panik i höstas när jag påbörjade mitt 5 år i Gbg, dock i ett 3e hem, men nu sitter jag & njuter av livet på rivieran istället! Så vi kom iväg, känns riktigt bra! :-)