söndag, juni 25, 2006

I Piteå

Söndag i Bergsviken.
Vi kom till Piteå på torsdag morgon kl 02. Molly hade skött sig exemplariskt hela långa bilvägen och vakande till ordentligt och ville leka med mormor och morfar och moster så fort vi kom upp i lägenheten. Vi ville hellst allt sova sova sova. Så vi brottades lite och runt 03 sova hela familjen. Sedan dess har det varit fullt upp. Johannes har varit på arbetsintervju, vi har träffat banken och skrivit på kontrakt med husets förra ägare. Jag har framförallt SETT vårt hus för första gången. Kan säga att jag aldrig under senare år ens drömt om att kunna äga ett sånt hus. Det är över alla förväntningar. Kan inte vänta på att få börja stöka och fixa. Men det tar vi efter bröllopet.

Midsommar firades hos Markus och Mari. Mumsig mat, kubb och goda drinkar. Och många fina magar i vädret. Och stolta ( blivande) pappor. Och en glad jordgubbsmumsande Molly. Utan vattkoppor!

Midsommardagen blev kalas hos Jill m fam. Agnes fyllde två! Men som hon själv uttryckte det- Tre. Hon ligger lite före sin tid. Fotbollen orkar jag inte ens ta upp. Men det är över för sveas del. Nu hejar vi på England.
Ska inte glömma att nämna att vi även besökte loppisen i badhusparken. Det är alltid en höjdare och vi fyndade en fin tiklampa. Hoppas bara att den funkar.

Idag lunkar vi på i bergsviken och åker sedan till stugan och grillar. Johannes åker imorgon och då blir jag gräsänka i två veckor. Sen är det nästan bröllop. SHIT!

Inga kommentarer: