fredag, december 22, 2006

Koh Lanta

Vi är framme! Allt har gått jättebra. Molly var tokig och helvild på flygplatsen så vi fruktade det värsta, men när vi väl satte oss ner, brevid en till synes mkt orolig tant som hellst ville sova och inte storas av små barn, så somnade hon rätt snabbt och sov så¨istort sett fram till morognsidan. Det var trångt och inte speciellt bekvämt men det var värt allt såklart. Vi bor på en stor resort och det är ljuvligt vackert och paradisiskt. Molly tycker att det är varmt och skönt och slängde sig i havsvattnet som en fisk första kvällen. Igår hade jag huvudvärk hela dagen, antagligen efter den obekväma resan, och kunde inte riktigt njuta fullt ut, men idag känna det bättre och för säkerthetskull ska jag ta en thaimassage för 50 kr a 60 min om en stund....

Martin och Maria med familj satt och väntade på oss när vi kom och det var så kul att få träffa dom igen. Barnen har lekt och vi vuxna har surrat. Vi har bokat in oss på julaftonsmiddag tillsammans på vårt hotell och på annandagen ska hela familjerna ut och snorkla tillsammans.

Molly tjatar om Mia och Agnes men jag vet att hon saknar er alla! Önskar att ni var här! Börja spara! Vi kommer att åka igen helt klart, även om vi kommer att leva länge på det här.

I shoppingväg finns det mkt och billigt och hela familjen går nu iklädda thaibyxor, även Molly.

Ha det toppen och njut av julmaten! Kärlek!

Inga kommentarer: