söndag, december 17, 2006

stockholm i december

Familjen Lidström befinner sig hos Sara och Jack i stockholmsförort. Vi har börjat vår semester! Allra roligast hittills är att se på Jack och Molly och hur kul dom har det ihop. Skratten ekar i lägenheten, både våra och deras.

Igår inträffade oxå vårt första missöde. När vi duktigt packade in vagnen i vår nyinköpta vagnspåse så lämnade vi bulten till framhjulet någonstans på kallax. Det var inte så kul när vi skulle ta oss från arlanda med barn och två väskor och en vagn i förpackning. Men det gick. Och snälla LIsette och Daniel fixade fram en adress till babyproffsen som hade den saknade delen. Semestern är räddad!

Idag ska vi till ikea och kolla köksluckshantag och ramar. Sen blir det adventsfika med släkt och vänner( utom dom som jobbar på söndagar!)

Happy holiday!

3 kommentarer:

Maria Kvickström Enquist sa...

Hej i julmyset!

Det har regnat i Krabi! Vad gor man en dag i Thailand nar det regnar? Vi har shoppat lite och tittat pa apor som garna ville ata upp vara bananer. Inget bad for oss pa tva dagar = rekord.

Tips att ta med er:
Valling till Molly om hon fortfarande ater det. Vi har letat barnmat, grot mm pa alla stallen vi varit pa men gatt bet. Sa snalla... kan ni ta med en forpackning med mild fullkornsvalling (Semper, 8 manader) Edwin ater nog mycket sockrad yoghurt som det ar sa till frukost ar det gott med grot. Finns inte semper sa tag nagot annat marke. Tack!

Sedan vore det ju lite gott med pepparkakor och glogg.... De hade det pa en skandinavisk restaurang har i Krabi men jag lade band pa mig.

Annars finns ju det mesta att fa tag pa. Res hellre med tomma vaskor. Da kan ni shoppa mer!
Skont att det ordnade sig med vagnen.

Vi ses snart, vi langtar!
Kram Maria (killarna halsar!)

Hanna sa...

Vi ska se vad vi kan hitta på! Men vill ni ha både gröt och välling eller? Vi ska köpa barnmat imorgon eller tisdag innan vi åker. Tycker ni att vi ska ta med cash eller räcker det med visakorten? Är det varmt fatän det regnar? Ska bli så himla kul att få träffas snart, kram på er allihop! ( när det gäller väskor så tar vi en resväska och vagnen med tillhörande väska och ryggsäck, men man kan väl köpa ngn shysst väska där om vi skulle shoppa gärnet....

Maria Kvickström Enquist sa...

Hej!

Groten borjar ta slut sa det far ni garna ta med. Valling har vi sa vi klarar oss men behover ni till Molly sa ar det bast att kopa med sig hemifran.

Idag har det varit fint vader sa idag har vi varit och badat. Det finns mycket vaskor att kopa om det skulle behovas...
Det kan vara bra att vaxla lite pengar pa arlanda innan ni aker sa att ni har till vatten och sant nar ni landar. Annars finns det gott om uttagsautomater och vaxlingskontor. Vi aker ut imorgon formiddag till Lanta och kollar laget.

Kram pa er, ses om ett tag!