lördag, december 23, 2006

paradiset

Det kanns som det, att vara har i varmen och bara njuta dygnet runt. Inte laga mat, inte stada, inte handla annat an det man vill ha och utan att behova fundera speciellt mkt pa priset.

Smakprov:

Att ata lunch, tex favoriten kyckling och cashewnotter kostar 36 kr. Om man vill ta en ol till kostar det ca 8 kr pa resturangen. Molly ater oftast mix fruit till frukost, lunch och middag och det kostar val max 10 kr for ett fat.

Thaibyxor oprutat for ca 30 kr ( och vi ar bra pa att pruta)

Dyr mat pa julaftonsbuffe dar det ingar en massa mat och presenter till barnen, som gar in gratis kostar oss 180 kr per person

Forutom det billiga livet sa ar vattnet, varmen och de vanliga thaiborna det som saklart gor att vi kanner att vi vill hit igen. Jag sager det igen, borja spara!!!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Vad härligt att höra att ni har det bra,men det var väl vad man hade förväntat sig. Är lite smått avundsjuk på er kan man väl få säga och saknar att hänga me dig Hanna och att höra Mollys härliga skratt och pratande. Sköt om er och ha en God Jul. Hälsa Johannes! pussar o kramar.

Anonym sa...

// syster Mia

yogamamma sa...

Vad härligt det låter!
Jag och Emmie ska nog börja spara, låter det som!
Vi är hos mina föräldrar och ska ha en lugn och mysig julhelg!
Sköt om er och GOD JUL!!!
Annika och Emmie

Hanna sa...

Mia! Molly har pratat mkt om dig och vi sakanr dig båda jätte mkt såklart. Funderar över av vi ska köpa med oss till dig härifrån, ngt du önskar....frågetecken.

annika- börja absolut spara! God jul!

Kramar till er alla från oss!