torsdag, maj 31, 2007

glada dagar

Veckan är snart slut. Johannes återvänder till arbetslivet imorgon och jag övertar hemmafronten.

Värme och sol, nytt spännande arbetsprojekt, glass och goda sallader. En vattkoppsfri Molly och sist men absolut inte minst, Loppispremiär i badhusparken på lördag. Vi SKA dit!

Och jag väntar bokusleverans när som hellst och kanske åker vi till Ikea för att shoppa soffa till övervåningen på söndag.

Ja, livet är enklare att leva i slutet på maj.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Hanna! Skönt höra att Molly är frisk nu, från vattkopporna och att ni alla tre tycks må bra och ha det trevligt, i det fina sommarvädret. Hoppas ni hittar en mysig soffa till er övervåning, på IKEA. Sussie tar studenten den 5 juni. Då blir det buffé för inbjudna gäster. Tyvärr kan Sara och Sofia inte komma då, men dom kommer på svenska flaggans dag den 6 juni istället. Vi sparar mat, vin och tårta till dom. Blir kul att få besök av kussarna. Ha det så gott. Hälsa Johannes och krama Molly från oss. Många hälsningar till dig Hanna, från gänget i Berga. / Ingrid.

Anonym sa...

Stora grattis till studenten från oss i Piteå!!

Anonym sa...

Hej!

Tack ska ni ha Hanna, Johannes o Molly för grattishälsningen till min student.
Kram / Sussie.

Anonym sa...

Hej Hanna! Visst är det skönt med sommarvärme. Trist överraskning det där med garaget- men vad ska man göra? Det är ungefär som att bygga nytt..hoppsan vi måste visst gräva mera här, fylla upp där, jaså det kosta så mycket mer- jaha...men det måste ju göras. Skönt att Molly mår bättre. Axel har faktivkt varit frisk sedan jul- peppar, peppar. Nu ska vi ut och njuta av solen,
Kram Eva