fredag, september 08, 2006

sköna fredag

Dagen idag.
Började med att åka till Blåsmark och hälsa på hos Engströms. Molly och Agnes lekte/bråkade/åt/sjöng och jag och Jill turades om att vanka runt med lilla Love som inte riktigt kom till ro. Men nu är en bärsjal beställd från Umeå som förhoppningsvis kommer att underlätta för Jillan och Johan. Efter lunchen blev jag intervjuad av en kille från musikhögskolan som skulle göra en grej om backevägen. Känns alltid lite konstig att prata om sig själv i såna situationer men det var kul oxå. Passade på att beundra Mollys rum som nu är färdigtapetserat och orange/vitt.Fantastiskt! Sen blev det stan och systemet och HM. Hittade lite presenter till David som fyller 24 år idag och suktade efter en snygg tröja till Johannes som jag tror att vi ska prova åt honom imorgon. Därefter blev det step/core på korpen i 60 min och en skön middag bestående av grillad kyckling och potatis samt vitt vin och grön Loka. Mums mums mums. Nu ska vi fika tårta till Davids ära och se idol. Sen går vi hem och avslutar vinaren vi började på.

Jag gillar sånahär dagar!

Imorgon är det loppis och lingonplock som gäller.

Maria: När åker ni Norrut?
Mari: Något förslag på lokal till lördagens evenemang? Ingen mat den här gången tror jag, men annat gott såklart.
Alla andra som läser min blogg: kan ni inte skriva ett litet inlägg nån gång, det är lite kul att se vilka som följer vårt liv på Backevägen:)

Kom ihåg att tänka noga på vilket godis som ska inhandlas lördagen till ära!

3 kommentarer:

yogamamma sa...

Hej Hanna!
Här kommer en hälsning från Sollentuna! Låter som att ni har det mysigt! Här hemma lever livet på. Jag jobar och Ebba är superaktiv, hon är överallt hela tiden och snackar och snackar :-) Jag hoppas att vi kan ses snart! Vore kul om vi håller kontakten!
Kram till dig och familjen!

Marika

Mari sa...

Hmm,lokal ...just nu tänker jag mest på godis. Lördag och lördagsgodis är nära nu! Det är lite svårare med plats att vara på, jag gillar ju att hålla till hemma hos mig, men jag kommer ju att vara "lokallös" några månader framöver. Jag ser framför mig träffar på Backevägen, men det är ju en bit bort. Så jag antar att mitt förslag blir att vi får träffas ute bland folk. Eller? Det är ju mysigare att vara hemma hos någon! Vi får nog ringas. Kram.

Maria sa...

Hej vännen!
Skönt att höra att ni har det bra. Vi är hos mormor och morfar nu, kom igår och stannar till onsdag. Vi har reserverat en tomt i Sigtuna!
Tänker på er massor (vi går inte längre vägen förbi tomtegränd på väg till dagis...)
Kram Maria