onsdag, september 27, 2006

teaterföreningsmöte

Igår var jag på teaterföreningsmöte. Blev underhålld av Charlotte Lindmark- dramapedagog och skådespelerska, och fick presenterat teaterutbudet av Peter Lysholm. Det var sååå kul. Det känns märkligt att vara tillbaka i "kulturPiteå". Mycket har hänt och ändå är ingenting förändrat. Inte i negativ bemärkelse dock. Jag är van att komma på såna här tillställningar , sätta mig själv och ta in upplevelsen och sedan gå hem. Igår kände jag nästan alla. Och det är människor som betyder och har betytt mkt för mig tidigare. Märkligt och skönt. Bekant. Ibland känns det verkligen bekvämt och enkelt att vara hemflyttad. Speciellt i mötes sammanhang. Jag ska förövrigt kandidera in till styrelsen. Om jag blir invald så får jag en snygg? väst och en oemotståndlig? piketröja med tryck, samt en resa till teaterutbudsdagarna i sthlm en gång per år. Jag tackar och tar emot. Tack tack tack.

Nu känns det extra kul att få åka till sthlm och träffa alla fina där, få fylla på med lite storstadsluft och klädfronten ska uppdateras ( om nu Molly inte freakar ut, kulturhuset here we come!)

Tips: Fredag den 6 oktober kl 19 i Christinasalen spelas : Jag är en fågel nu av Klungan som står bakom bla det suveräna P3 programet på pitemål, mammas nya pojkvän.

2 kommentarer:

Mari sa...

Åh Hanna, jag blir så glad. Du är så kreativ och driftig. Jag är rent av stolt över dig!

Kram.

Hanna sa...

Tack! Jag känner detsamma om dig!