torsdag, september 28, 2006

Skrivskadad

Hade en väldigt myspysig tjejkväll igår hos Sara, där vi bjöds på the och mackor och goda samtal. Kul att se deras fina hus som vi en gång för länge sedan spanade in på nätet och fantiserade lite om. Man vet lite mer idag om hur mkt tid renovering tar än då. Men ändå känns det inte övermäktigt med vårt hus, det får ta den tid det tar, och sen åker vi ju till Thailand och vilar upp oss under julen, Hallelulja! Dock slutade kvällen i missär. Jag fick skjuts hem av Jill och Love och när jag skulle stänga bildörren så hade jag på något mystiskt sätt vänster pekfinger emellan. Ajajajaj! Jag tror jag blev lite chockad för jag bara slet ut fingret och vinkade till Jill och gick in. Det kan inte ha gjort så ont att föda barn, det här måste ha varit sju resor värre. Bultande bankande smärta. svullet finger och blå nagel. Och hur gick det till egentligen? Måste tillägga att jag var fullt nykter och inte speciellt trött.

Att ha ett handikappat pekfinger när man ska ut och resa med man och 1 1/2 åringt barn känns lite sisådär, eftersom att jag vet att vi kommer att kånka, men man får bita ihop. Och ikväll ska jag dränka mina smärtor med vin från den restaurang som vi blir bjudna till av Johannes gamla jobb. Molly får vänslas med Gudfar och PlusGudmor under tiden. Hallelulja!

Mitt sthlms mission förutom att hinna träffa alla fina är att köpa vinterjacka, för vintern är påväg hit till Piteå, med stormsteg. Det är kaaaalllt! Håll tummarna, för det är inte lätt att hitta en som är snygg, varm och hållbar.

Ha så fint och skönt och höstigt i Piteå Mari, Markus och Siri! Nu ska jag till Min frisör och göra mig snygg inför resan.

Sthlm- here we come!

1 kommentar:

Mari sa...

Hoppas att ni får en fantastisk helg i Stockholm! Men det är inte utan att det känns trist att vi missar varandra för jag saknar er hur mycket som helst!!