torsdag, september 14, 2006

Vem städar en gamla såld lägenhet?

Imorgon kommer vårt bohag.Med flyttlastbil från Sollentuna, Rotebro, Tomtegränd 6. Då är vi helt och hållet Pitebor igen. När jag tänker på att vi ska bo hos andra när vi åker till sthlm igen, känns det lite konstig och overkligt. Varför ska vi inte bo på tomtegränd? Svar: Där bor f.o.m imorgon ett annat par. Stackare tänker jag oxå. Om paret alltså. För dom kommer att mötas av en liten chock. Det ligger säkert en hel del dammråttor på golvet och smuts i kanterna. Vi har nämligen inte flyttstädat. Det kunde inte göras innan vi åkte för lägenheten var belamrad med flyttkartonger. Nu är den tom. Förutom damråttorna då.....

Huset:
Idag sätter Johannes fast listerna i Mollys rum och dammsuger och städar rent. Det ska vara klart tills imorgonbitti för då ska det in en massa grejer där, bla vår jättesäng. Även nedre plans vita rum ska listas, för det ska innebos av flyttkartonger mm mm. Och mitt kontor. Det nya ikeaköket ligger i garaget och väntar på att bli uppsatt.

Min form: Försöker få lite muskler på kroppen och mindre socker i magen. Mål: Att kunna göra minst 5 armhävningar utan att stå på knäna och att komma undan godismonstret i mig.
Inne på vecka två utan godis. Har inte ätit så mkt glass den här veckan, mer inriktat mig på hallon, kiwi och passionsfrukt i en salig blandning. Det har funkat finemang. Men fikar gör jag minst en gång per dag, nästan iallafall. Och på träningsfronten så kan jag avslöja att jag köpt ett 9 månaders kort på Korpen. I måndags var det yoga och igår var det Box. Idag är det träningsvärk. Plågsamt men ändå skönt.

Livet som arbetssökande:
Jag jobbar på hemma med att maila skolor och andra tänkbara kunder. Skriver om drama och vad jag kan erbjuda. har kontakt med lite kulturmänniskor och bollar ideer i luften. Det är stimulerande men ger inte så mkt pengar. Dessutom är jag svartmålad i nio veckor så någon stämpling kan jag inte räkna med på ett tag. man ska straffas!

2 kommentarer:

Daniel sa...

vi hade sagt att vi kunde städa. Men ingen nyckel och ingen har hört av sig. Sen är ju era dammråttor trevliga att ha att göra med och dom drar säkert med sig egna i flytten.

Hanna sa...

Ja, jag vet att ni hade sagt det, snälla som ni är. Men Sara hade nyckeln och åkte förbi och drog över golvet med sin dammsugare, så saken är fixad, tack och lov. Dessförinnan hade de nya ägarna redan ringt och klagat på att det varit ostädat när de kom in. Men så kan det va och nu är det iallafall lite bättre. Hoppas att ni röstat rätt idag! Vi saknar er puss puss