fredag, november 23, 2007

fridens fredag


Äntligen en harmonisk fredag med dottern. Inga bråk och inga utbrott. Vi har skött oss exemplariskt. Då kan jag tillägga att Molly varken sovit eller tagit av pyjamasen ännu. Vi har inte gjort några utflykter. Vi har helt enkelt undvikit konflikthärdarna och bara varit hemma. Men bakat lussekatter och "julstädat/rensat" Mollys rum har vi iallafall tagit oss för. Och nu väntar snabbmat som pricken över i:et. Kanske också en visit på 10 till 12 när Johannes kommit hem. Och helgen bjuder på julmarknad i Öjebyn och loppis på nolia, samt skyltsöndag med tomtar och paket.

Det bästa som hänt på länge är iallafall att våra finaste fina i stockholm äntligen har blivit föräldrar till en liten tjej. Vi längtar så att vi dööör efter dom! Och med tanke på att dom skulle föda en vecka efter oss, är iallfall jag lite avundsjuk. Skulle inte vara helt fel att få gosa med lillbebis nu nu nu på direkten ( men inget nytt och spännande på den fronten kan jag avslöja. Bara ont i ben, domningar i händer och allmänn uppblåsthet)

1 kommentar:

Zandra sa...

Mums vad gott med Lussekatter, jag och syster bakade också i helgen, vi använde pepparkaksformer till lussekatterna. Var lite spännande att se hur det skulle bli, lika goda blev dom iaf :)

Gud så söt Molly är på bilden med den krulliga peruken.

Längtar efter er, 4 veckor kvar nu!

KRAM