måndag, januari 01, 2007

du ar vantad 2007

Igar nyarsafton i thailand. For oss var det en riktig otursdag. Jag tappade min mobiltelefon, johannes krossade sin onda tanagel och holl pa att svimma, som vanligt, av smartan ( tur att han inte ska foda barn), min pop bikiniunderdel forsvann nagonstans, martin och maria blev av med sin kamera och filmkamera och aven martins ta fick en blesyr. Jag fick en liten men ond blasa under foten.
Jag kan saga att vi var oroade nar vi gick hem fran martin och marias resort, att det skulle komma en raket och dimpa ner i mollys vagn eller nat liknande. Men allt gick bra och de fina eldlamporna lyste upp himlen pa ett magiskt satt. Dock sov vi in det nya aret, jag vaknade bara till en snabbis av fyrverkerismallarna. Men valkommen 2007! Hej da 2006. Dessutom vet ju ni som kanner mig att jag har en forkarlek for ojamna tal. Sju ar en favoritsiffra!

Men 2006 har varit ett bra ar. Aret da vi gifte oss, flyttade hem, akte till thailand pa toppensemester. Det var da molly larde sig ga och prata ( vanta bara tills vi kommer hem sa ska ni fa hora ordflodet) och lilla Siri och love foddes.

Nu vantar en oviss jobbframtid och en inflyttning i vart fina fantastiska hus.
Pa torsdag kommer vi hem. imorgon tisdag ar var sista dag har i varmen och vi ska bara suga ut det sista ur Koh Lanta. och shoppa upp de sista slantarna. sen ar vi redao att gora flygresan mot svea rike.

Tusen kramar till er allihopa och Gott nytt ar!

( och min mobil gar alltsa inte att smsa till, eftersom att den ar borta....)

2 kommentarer:

Anonym sa...

saknar er sååå mycket skönt att ni snart kommer hem...puss på er!!

Anonym sa...

Ja, det vari inte så farligt som jag trodde. Att en svimmning var på g för Jocke var kanske inte något som betyder att riktig fara varit aktuell. MEnd et är förståss inte roligt att tappa grejjer, men om man ser till att inte ta av sig bikiniunderdelen på alla möjliga hemliga vrår ocj srymslen så får man behålla det enklare, och så behöver man inte bli trampad på tånageln i stridens hetta... Men ack ack. Välkommen 2007, gott nytt år vänner!