tisdag, januari 01, 2008

Hej då 2007


Liten sammanfattning.

Årets flytt: Äntligen kunde vi packa upp våra flyttkartonger och boa in oss på backevägen.

Årets resa: Thailand och Stockholm i sommarvärme.

Årets upplevelse: Att föda Majken

Årets värsta: Att vara gravid och trött och samtidigt klä på trotsig tjej morgon ut och morgon in med stormagen ivägen. Att jag blev en arg mamma lite väl ofta under en period.

Årets plagg: såklart mina lila yogabyxor som satt som klistrade och passade stooormagen perfekt.

Årets inköp: ojojoj. Var ska vi börja. Kameran. Kaminen. Syskonvagnen. Kobratelefonen. Loppisfynd i badhusparken osv osv. För att inte glömma alla renoveringsinköp som naturligtvis varit ovärdeliga. Det har inte varit ett billigt år, om man säger så.

Årets manus: "När soltrollet flyttade in" skrev jag i april och under hösten gjorde jag "Pricken" efter orginalet ( spelas i vår av Regnbågsteatern)

Årets jobb: Började frilansa genom Teaterförbundet det här året. Har varit i Skellefteå, Piteå och Luleå på olika uppdrag och spännande möten. Fick ett stipendium som förhoppningsvis ska leda mig till Malmö i april på forumteaterfestival. Ett spännande och utvecklande jobbår, om än inte på heltid.

Årets nya: Självklart att vi blev en till: Majken gjorde entre i slutet av året och är världens coolaste bebis som hänger med och verkar ta det mesta med ro ( ta i trä)Har engagerat mig i två styrelser och det är ngt nytt som inneburit nya kontakter och nya upplevelser, samt förståss ny kunskap. Kupans nya lokaler måste också nämnas- det blev ju super!

Årets jobbigaste: att se och veta att nära och kära inte mår så bra som man önskar att dom skulle göra

Årets gladaste nyhet: När fina vännerna i sthlm berättade att dom skulle ha barn! ( och att det sedan gick så bra och blev en fantastisk tjej)

Tack alla ni som var med och förgyllde förra året! Vi hoppas på ett fantastiskt 2008 tillsammans med er!

1 kommentar:

MiTTSeTTe sa...

Hoppas att få tillbringa mer tid tillsammans med er!! Saknar er!
kram