tisdag, januari 15, 2008

nytt för barnen


Den här fina har Majken fått av mormor idag. Finns att köpa på Rumba i Piteå.

Molly behöver en ny overall.Hade köpt en på Loppis i somras som visade sig vara för stor. Nån som vet var man hittar en bra, varm och inte alltför dyr ( stl 98) i Piteå?
På fredag får vi för första gången dubbelt barnbidrag med flerbarnstillägg. Det passar ju bra när vinter kräver sina utekläder ( fast som det är just nu är det snarare regnställ än vinteroverall som behövs)

Trevlig lunch hos Mari och Siri idag. Snabbt besök på förra jobbet med Majken och hetsig tur genom staden i jakt på boken (ovan) och för att lämna tillbaka provglasögon ( jag har tappat mina gamla!) Nu väntar matlagning ( Ewa-jag testarditt recept på kycklingkorv) och kvällsaktiviteter. Majken har lagt sig tillrätta i bärsjalen som numera används utan större bekymmer och underlättar hemmafruvardagen.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Vi har köpt en overall till Olle på Åhléns som är svart med reflexbnad men det fanns flera färger. Den ärr jättebra och varm 700:- innan , men vi köpte på rea 50%.

Anonym sa...

reflexbnad? Band menar jag.

Anonym sa...

Tack för tipset Emma. Gick en promenad när Johannes kom hem och återvände med en ny overall till Molly från....Åhlens. Hoppas du mår bättre. hur gick det med Mattekursen?

MiTTSeTTe sa...

En sådan kanske man skall inhandla i Piteå! Är den bra?

kram