måndag, oktober 23, 2006

Helgen

Det har varit en bra helg. I lördags var vi på barnmässan och kollade in barngrejer och Johan som cyklade med hjälm och gjorde lite trix för små beundrare. Sen tog vi ett obligatoriskt fika på krokodil ( som var fullsmockat och lite kaosigare än vi önskat kl 14 en lördag) På eftermiddagen blev det pizzabak och godis och samvaro med syskon och familj. Johannes och Danne jobbade hårt med att bila i toan och kom hem utpumpade kring 22.

Igår badade vi med Jill och Agnes och även Mia och David följde med. Molly var som tokig i vattnet och var lika mycket över som under vattenytan. En god glass och blåbärspannkaka senare sov hon skönt i vagnen utanför huset medan johannes och pelle försökte sätta upp köksinredningen och jag och mia veckohandlade. Jag lyckades senare baka en god hallonvaniljvisptårta och morotsbullar samt göra middag och socialisera med syskon och svärmor innan det blev dags att sova. ( recepten finns som bilaga i senaste mama-rekommenderas)

Idag jobbar jag förmiddag och åker till luleå ikväll på teaterförbundsmöte. Kanske hinner jag med en sväng förbi polarn oxå om jag har tur.

1 kommentar:

yogamamma sa...

Hej hanna!
Ville bara säga hej! Kul att läsa om Mollys framsteg, tycker att det låter ungefär som Ebbas. Här hemma knallar det på, längtar till när vi får lite långledigt, men mina lediga torsdagar är guld värda och jag njuter, precis som du, av att se världen genom Ebbas ögon!
Må så gott tills vi ses och hörs!
Kramar Marika