onsdag, oktober 04, 2006

LOST

Idag börjar det äntligen om, mitt favoritprogram. Tv 4 kl 21.00 Missa inte! Kan tillägga att jag läst att det finns lostgubbar att köpa i usa nu, dom skulle sitta fint i min samling av diverse plastfigurer...

När jag lämnade Molly på dagis idag var hon otröstlig och grät och snorade. Jag var en hård mamma, sa hej då och knöt skorna och gick medan Molly snyftade i famnen på Helene. Mest rädd är jag för att hon ska känna som jag själv gjorde inför dagis, att det var mest jobbigt och att jag längtade efter min mamma helatiden. Jag tyckte att det var mycket roligare hemma. Kanske hade jag en pysslig mamma ( jo det hade jag) och kanske var mitt första dagis helt enkelt inte bra, men minnena därifrån är inte positiva. Det gör mig lite osäker på hur det känns för Molly. Även om jag vet att förskolan inte kunde vara bättre för den är super. Hur som hellst så är hon ju än lite för liten för att komma ihåg vad som händer nu. Men man vill ju ändå inte att dom ska vara ledsna. Suck.

Snart får jag iallafall hämta henne och lukta på henne och njuta av alla dom söta små orden som hon säger hela tiden. Det är fantastiskt att ha barn!

Ät en kanelbulle idag-det ska jag!

2 kommentarer:

Danne sa...

Tack för en trevlig vistelse! Det är särsklit kul när man får komma lite närmare Molly så hon blir glad och se en istället för att gråta och vara blyg! Vi saknar er, och hoppas att ni kommer tillbaka snart.

Jag har ätit tvenne kanelbullar idag!! Gott men lite.

Nu blir vi snart Lost.

Erika sa...

Äntligen någon annan som också gillar Lost! Det är lite tråkigt att inte kunna dryfta sina teorier med någon, och fattar inte varför ingen annan på jobbet har upptäckt tjusningen än.