fredag, oktober 20, 2006

lönhelvete

Det bär sig inte att jobba. Har fått min nya lön idag, från skellefteå, och det var ett skambud. Jag backar bara ca 6000kr i lön- Vallentuna/ Skellefteå. Suck. Jag får mer om jag stämplar.....uppgiven och förbannad men vad hjälper det.

IDOL- ikväll ska jag förlusta mig i blivande nya stjärnor och glömma mina jobbsorger.

GRATTIS fina Daniel-idag äntiligen över 30 strecket!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Hanna! Lönen kommer att öka, när alla vet vad du har att erbjuda. Det tar ett tag men sen rullar nog stålarna in. Deppa inte man vänjer sig. Hälsningar från en som längtar efter att leva med mycket pengar.

Maria Kvickström Enquist sa...

God kväll!
Håller med Lissan, kämpa på så ska du se att både ungarna och lönen bättrar sig.
Saknar er!
Kram Maria

Hanna sa...

Tack för uppmuntran. Men visst är det skumt hur man ändå påverkas mkt av vilken lön man får... Men efter jul börjar johannes jobba igen så då blir det lite stabilare med stålarna. Har slösat på Miffyprylar till Molly idag på Barnmässan. Ibland är det skönt att bränna pengar på onödiga söta saker. Saknar er fina vänner!

Anonym sa...

Så surt att du får mer om du stämplar! Det är ju ändå en känsla av hur mycket ens arbete värderas till av arb. givaren. Hoppas att du får ökning när du börjat och de ser vad du kan. Men det är nog vanligt att kulturjobb betalas mer i större städer. Här är det som "du ska vara glad att du får ha ett roligt jobb". Jag vet inte om det stämmer men det känns så tycker jag. Vad tror du om Tisdag kväll? Kan du komma och vara blogglärare då? kram /emma

Hanna sa...

Emma! Jag ska till skellefteå på eftermiddagen, men jag och Molly kanske kan komma en stund efter middagen kring sex sju tiden? Det är inte svårt så det ska nog gå fast jag har en liten med. Johannes är fast i husträsket och kan inte agera hemmapappa för tillfället- Köket är på intågande!

Anonym sa...

Och tack för grattishälsningen. Det glädjer en 31 årig yngling!